Nebelvír, Zmijozel, Havraspár i Mrzimor. Ukázka z Hogwarts Legacy nechává nahlédnout do komnat jednotlivých kolejí
i Zdroj: Warner Bros. / Avalanche Software
Hogwarts Legacy Novinka Nebelvír, Zmijozel, Havraspár i Mrzimor. Ukázka z Hogwarts Legacy nechává nahlédnout do komnat jednotlivých kolejí

Nebelvír, Zmijozel, Havraspár i Mrzimor. Ukázka z Hogwarts Legacy nechává nahlédnout do komnat jednotlivých kolejí

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

2. 9. 2022 08:53 2

Vývojáři z Avalanche Software se během přípravy Hogwarts Legacy často opírali o filmy o klučinovi s podezřelou jizvou na čele, jindy si museli vystačit s detaily z knižní předlohy, třeba během designování některých společenských místností.

Reklama

  • Video přináší pohled do komnat všech čtyř kolejí v Bradavicích
  • Vidět jsou také přilehlé školní pozemky
  • Harry Potter Fan Club lze propojit s účtem u WB Games

V čerstvé ukázce se ujal slova komunitní manažer Chandler Wood, který si připravil krátkou prohlídku Bradavic. V první řadě ukázal, jak budou vypadat společenské komnaty jednotlivých kolejí. 

Z předchozích ukázek už víme, jak vypadají místnosti Nebelvíru, které se skrývají za portrétem Buclaté Dámy. Dveře do zmijozelských komnat se studentům objeví na zdánlivě obyčejné kamenné zdi, stačí počkat, až se kolem rámu proplazí slizký had. Vnitřní část působí jako studená jeskyně, kolej se ostatně nachází ve sklepení hluboko v útrobách školy. Okna přináší výhled na Černé jezero.

Sběratelská edice Hogwarts Legacy obsahuje levitující hůlku. Cena vás ale nepotěší
i Zdroj: Warner Bros. / Hogwarts Legacy press kit

Sběratelská edice Hogwarts Legacy obsahuje levitující hůlku. Cena vás ale nepotěší

Studio Avalanche Software ukázalo, co se skrývá ve sběratelské edici ke hře Hogwarts Legacy. Pokud ještě nemáte vlastní…

25. 8. 2022 11:55

Havraspárští studenti musí naopak nahoru po schodech do jedné z nejvyšších věží Bradavic. Uvnitř najdete prostorné místnosti, bílý kámen je kombinován s dřevěnými doplňky. Zbývají komnaty Mrzimoru, cesta k nim vede přes kuchyň. Do dřevem obložených místností proniká sluneční svit, tím pádem se tu skvěle daří květinám.

Ve videu můžete zahlédnout také přilehlé školní pozemky. Ukázka zároveň upozorňuje na Harry Potter Fan Club, s nímž si můžete propojit účet na WB Games, což se následně projeví i v samotné hře.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama