Bizarní upoutávka na Wanted: Dead přináší náhled do kulinářského (ne)umění hlavní hrdinky. Další přibližuje souboje
i Zdroj: 101 Productions
Novinka Bizarní upoutávka na Wanted: Dead přináší náhled do kulinářského (ne)umění hlavní hrdinky. Další přibližuje souboje

Bizarní upoutávka na Wanted: Dead přináší náhled do kulinářského (ne)umění hlavní hrdinky. Další přibližuje souboje

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

14. 1. 2023 11:55

Akční řežba Wanted: Dead vyjde už 14. února, a abychom se na ni dobře naladili přineslo studio Soleil hned dvě nová videa – byť jednou ne tak úplně ze hry a vlastně ne tak úplně normální. Epizody různých show, kde by se řešilo kulinářství, nejsou totiž ani dnes ve hrách úplně standardem, tím spíše, je-li hra ryze akční a většinu času porcujete nepřátele. Video s názvem Vivienne's Late Night Chow má nicméně jiný účel než pobavit nebo poučit. Má sloužit tomu, abychom průběžně přišli na to, proč se naše postava odvrátila od svého předchozího života – tedy života olympijské medailistky a šéfkuchařky celebrit – a stala se neohroženou ranařkou, kterou vidíme ve hře.

Reklama

  • Vývojáři Wanted: Dead přináší hned dvě ukázky ze svého chystaného titulu
  • První upoutávka se zaměřuje na příběhové pozadí hlavní hrdinky Vivienne, zatímco druhé předkládá neutěšenou akci

První video z nevraživého kulinářského života Vivienne, které nabízí stylizaci VHS kazet, je současně debutem čtyřdílné série, kde finální díl vyjde přímo se hrou 14. února. Právě tehdy totiž titul zamíří na všechny platformy, včetně PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One i Xbox Series.

Abychom nicméně neupozadili i druhé, tentokrát gameplay video, je třeba upozornit, že Wanted: Dead nebude krycí akce ve stylu Gears of War. Souboj se sice někdy opravdu ponese na vlně střílení ze třetí osoby, nicméně tento přístup bude prokládán hack-n-slash bojem na blízko a prvky, jako jsou skluzy, skákání, blokování a odrážení útoků. Vzhledem k počtu nepřátel má být totiž prakticky nemožné zůstat v krytu a po delší dobu přežít.

Co se týče toho, jak toto vše v praxi funguje, když skočíte do hry, trailer dobře ukazuje, že v arsenálu najdeme i více než 50 útoků na dokončení nepřátel. Tyto pohyby, včetně oddělení údů nebo dekapitace mečem, jsou řádně násilné, jak byste asi čekali, díky čemuž má být každé zneškodnění uspokojivě a motivující pro další hraní. Hra obsahuje také stromy dovedností, kde si lze se svou postavou vyhrát. Některé utracené body mohou tak např. odemknout právě nové způsoby, jak dorazit nepřátele, zatímco jiné mohou zase zlepšit věci, jako je rychlost nabíjení nebo poškození vaším mečem.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama