Bizarní mobilní napodobenina GTA? Amazing Frog láká na třeskutý žabí sandbox
i Zdroj: Steam / Fayju
Mobilní hraní Amazing Frog Novinka Bizarní mobilní napodobenina GTA? Amazing Frog láká na třeskutý žabí sandbox

Bizarní mobilní napodobenina GTA? Amazing Frog láká na třeskutý žabí sandbox

Jakub Fišer

Jakub Fišer

1. 6. 2022 17:00

Mobilní hry nemají k parodiím často moc daleko. Když totiž vezmete nápad na dobrou hru z konzolí a PC a uděláte z něj napodobeninu vhodnou leda na telefony, nikdo vás nenařkne z kopírování – vždyť jde přece “jenom” o hru na mobily. A tak nějak nejspíš vznikl i sandboxový titul Amazing Frog.

Reklama

  • Amazing Frog je hra, která poprvé vyšla již před osmi lety na PC
  • Jedná se o sandboxový titul s otevřeným světem a hromadou parodických vtipů
  • Ke stažení je pouze na iOS a iPadOS, a to za poplatek 129 Kč

Příběh hry se odehrává v britském městečku Swindon, kde pro nejasné okolnosti místo lidí žijí žabáci. Ne nadarmo o sobě Amazing Frog říká, že jde o “napodobeninu Grand Theft Auto”, se svým žabákem totiž můžete po městě jezdit v autě, na praseti, střílet ze zbraně, interagovat s dalšími žabáky či s lokální faunou.

Sandboxová volnost je tu skutečně hodně propracovaná a hra dokonce nabízí i možnost kooperace až se čtyřmi dalšími hráči. Z mobilních platforem je v tuto chvíli ke stažení pouze na iPhone či iPad prostřednictvím App Store, kde stojí 129 Kč včetně daně. Ohledně dostupnosti na konkurenční Android se zatím vývojářské studio Fayju nezmínilo.

Nutno zmínit, že Amazing Frog je dostupný také na počítače s Windows, Linuxem či macOS a to přes platformu Steam. Tam je hra podstatně větší, má detailnější grafiku, ale také stojí o dost víc, konkrétně 14 eur, tedy skoro 350 Kč včetně DPH.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama