BioWare posiluje vedoucí návrhářka příběhů série Deux Ex
i Zdroj: Eidos Montreál
Novinka BioWare posiluje vedoucí návrhářka příběhů série Deux Ex

BioWare posiluje vedoucí návrhářka příběhů série Deux Ex

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

3. 7. 2022 08:25

Mary DeMarle, narrative designérka pracující více než dekádu ve studiu Eidos Montréal, přechází k Electronic Arts a studiu BioWare. Prozradila to nedávná aktualizace jejího LinkedIn profilu z konce tohoto týdne.

Reklama

  • Ke studiu BioWare se přidala vedoucí narrative designérka série Deus Ex a Strážců Galaxie od Eidos Montréal
  • V novém týmu bude pracovat na podobné pozici

DeMarle dosud pracovala na všech moderních dílech série Deus Ex, to včetně mobilních. Do jejího portfolia se tedy řadí Mankind Divided, Human Revolution, Deus Ex: Go a Deus Ex: The Fall. Nicméně série zrozená u Warrena Spectora není jediná, které takto pomohla. Ve vedoucí pozici taktéž pomohla stvořit oceňovaný příběh pro Marvel's Guardians of the Galaxy či vypomohla u Myst 4: Revelation, Myst 3: Exile a Homeworld 2. Aktivně se také zapojila do forem zábavy mimo hry. Má zkušenosti např. z filmového průmyslu, kde spolupracovala s hollywoodskými scénáristy.

Mary DeMarle
i Zdroj: The Gamer
Mary DeMarle

Co se týče přechodu DeMarle z nedávno zakoupeného Eidos Montréal, z jejího LinkedIn není zatím jisté, čemu se bude v BioWare věnovat. Ze všech známých her, které studio představilo, může tak posílit tým u Dragon Age: Dreadwolf nebo nového Mass Effectu. Jak navíc podotýká VGC, DeMarle v několika slovech promluvila o své práci už loni pro GameIndustry.biz. Ve zkratce přednesla to, že se při vytváření her nechce nutně podřizovat hratelnosti, ale spíše podporovat její plynutí i posouvat ji dál.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama