BioWare má nového ředitele. Gary McKay chce vybudovat ztracenou reputaci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka BioWare má nového ředitele. Gary McKay chce vybudovat ztracenou reputaci

BioWare má nového ředitele. Gary McKay chce vybudovat ztracenou reputaci

Radek Raudenský

Radek Raudenský

15. 6. 2021 12:20

Ze studia BioWare v minulých měsících odešlo hned několik významných jmen. Hráči to chtě nechtě vnímali jako velký úpadek studia a se strachem vyhlíželi dopady na další vývoj Dragon Age či Mass Effectu. Jednou z největších ran byl odchod ředitele Caseyho Hudsona, který v prosinci svým oznámením překvapil nejen hráče, ale i mateřskou společnost EA. Vedení následně vyhlásilo výběrové řízení a čekalo.

Reklama

  • BioWare má nového ředitele Garyho McKaye
  • Má spoustu zkušeností, studiu chce znovu vybudovat reputaci

A nakonec se dočkalo. Do vedení celého BioWare nově nastoupí Gary McKay, veterán herního průmyslu, který se do EA vrátil už minulý rok. Před tím pracoval jako studiový ředitel v Propaganda Games či jako generální ředitel v Navigator Games. Do EA nastoupil jako ředitel vývojových operací. Jeho novým cílem bude opět vybudovat ztracenou reputaci.

„Svojí kariéru jsem nastartoval v EA už v roce 1998 a bylo úžasné sledovat, jak studio a celá společnost roste. Strávil jsem zde sedm let, než jsem se posunul dál. Ale řekl bych, že teď se celý kruh uzavírá. Jsem neskutečně vděčný za tuto příležitost. Když strávíte v tomto průmyslu dvacet let, je tu jen málo studií, ve kterých byste chtěli pracovat – a BioWare je pro mě na prvním místě. Toto studio má unikátní historii neskutečných her a světů, které fanoušci milují. Mým cílem je znovu vybudovat reputaci a dodržet náš slib kvality,“ nechal se slyšet McKay.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama