Casey Hudson, producent Mass Effectu, odhaluje vlastní studio Humanoid
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Casey Hudson, producent Mass Effectu, odhaluje vlastní studio Humanoid

Casey Hudson, producent Mass Effectu, odhaluje vlastní studio Humanoid

Radek Raudenský

Radek Raudenský

30. 6. 2021 12:40 1

Před několika měsíci oznámil Casey Hudson, bývalý producent série Mass Effect, odchod ze studia BioWare, ve kterém strávil mnoho let své bohaté kariéry. Právě jeho odchod stojí za obavami fanoušků o budoucnost zmíněné akční franšízy, toho se už ale dění kolem Caseyho netýká. Hudson totiž dnes oznámil založení vlastního studia.

Reklama

  • Casey Hudson, veterán vývoje a bývalý producent Mass Effectu, zakládá vlastní studio
  • Humanoid Studios má přinést inovace a umění skrze novou IP

To nese název Humanoid Studios a Hudson jej koncipuje tak, aby „otevřel kreativní svobodu vývojářů“. Veteránovi se to prý podaří díky tomu, že chce hráčům přinést inovace a umění skrze úplně novou IP. V současné chvíli ale studio teprve nabírá nové vývojáře a na konkrétnější oznámení připravovaných projektů si ještě pár let počkáme.

O zkušenostech samotného Hudsona ale rozhodně nelze pochybovat. V BioWare strávil dlouhých 15 let a pracoval na Star Wars: Knights of the Old Republic či epickém sci-fi eposu Mass Effect. Po svém  odchodu a opětovném návratu se stal generálním manažerem celého BioWare. Firmu ale loni opustil znovu, zřejmě definitivně, a to prý proto, aby „otevřel cestu další generaci vedení studia“.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama