Bezplatný eFootball 2023 slaví metu 600 milionů stažení. Hráči dostanou Neymara
i Zdroj: Konami / Steam
eFootball Pro Evolution Soccer 2020 Novinka Bezplatný eFootball 2023 slaví metu 600 milionů stažení. Hráči dostanou Neymara

Bezplatný eFootball 2023 slaví metu 600 milionů stažení. Hráči dostanou Neymara

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

6. 3. 2023 09:49

Free-to-play fotbalová simulace eFootball 2023 slaví poměrně významný úspěch. Napříč všemi platformami už byla stažena více než 600 milionkrát. Studio Konami milník slaví rozdáváním prémiových mincí i kvalitních hráčů, v čele s elitním útočníkem Neymarem.

Reklama

  • Konami hlásí, že eFootball 2023 dosáhl 600 milionů stažení
  • Na oslavu přináší speciální eventy

Zrod eFootballu přitom nebyl úplně snadný. Titul vyšel v roce 2021 jako bezplatný nástupce série Pro Evolution Soccer. V té době ale šlo o velkou katastrofu. Titul byl kvůli slabé obsahové nabídce a technickým chybám považován za jeden z nejhorších vůbec. Japonské studio ale postupně pracovalo na vylepšeních a opravách a v současnosti už jde o poměrně oblíbenou hru.

Na oslavu tvůrci spouští speciální kampaň v rámci které můžete získat spoustu prémiové měny i kvalitní fotbalisty. Stačí se až do konce března každý den připojovat a hrát. Odměnou vám také bude nový parťák do týmu, elitní útočník Neymar. Pokud s ním vstřelíte do 16. března gól, dostanete další prémiové měny navíc. A pokud to samé zopakujete s jeho spoluhráčem Messim po 16. březnu, čeká na vás znovu stejná odměna.

Rozšířil se také seznam motivů karet, které nově mohou patřit do kolekce Show Time. Skrze tu získají někteří špičkoví hráči speciální posílené atributy reflektující jejich schopnosti na opravdových fotbalových hřištích.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama