Battlefield na mobily se blíží, hra se přesunula do uzavřené bety
i Zdroj: Google Play / EA
Novinka Battlefield na mobily se blíží, hra se přesunula do uzavřené bety

Battlefield na mobily se blíží, hra se přesunula do uzavřené bety

Petr Jan Berka

Petr Jan Berka

25. 3. 2022 18:25

Pokud jste fanoušek her na mobilní telefony, můžete slavit. Žánr online FPS stříleček je totiž na vzestupu a na Androidu i IOS se nabídka rozroste o další titul. EA vedle blížícího se Apex Legends mobile postoupila i ve vývoji hry Battlefield Mobile, která se právě přesunula do uzavřené bety a je bezplatně dostupná v Thaisku a Indii. Všichni, kteří se do testování zaregistrovali, dostanou v nejbližších dnech pozvánky a mohou se na blíže nespecifikovaný čas připojit a hru si vyzkoušet. Těšit se můžeme na destrukci prostředí nebo možnost vyzkoušet si větší týmové akce.

Reklama

  • V Thajsku a Indii startuje beta Battlefield Mobile
  • Bude dostupná koncem tohoto měsíce na blíže nespecifikovaný čas
  • Nabízí pohled na základní herní mechaniky v hlavní roli s destrukcí prostředí a většími mapami

Nová testovací verze pro hráče chystá nové mapy, zbraně a oproti alphě se můžeme dále těšit na jednotlivé specializace postav a s nimi spojený systém ranků, který odemyká nové vybavení. Posunem kupředu oproti ostatním hrám tohoto žánru je v Battlefieldu ikonická destrukce prostředí, kde budete moci své okolí kompletně srovnat se zemí “jen“ s pomocí granátů, popřípadě tanku.

Po grafické stránce se zatím nejedná o nejhezčí hru na trhu, ale stále je třeba myslet na to, že úkolem těchto prvotních testů je zkouška technologií a její následné hodnocení hráči. Lepší grafiku přislíbili do budoucna sami vývojáři. Samozřejmě nelze očekávat, že budou servery hned přeplněné. Pro efekt větších bitev tedy hráče, podobně jako ve „velkém“ Battlefieldu 2042, doplní boti, kteří by měli dokreslovat rozsah jednotlivých konfliktů, kterých se mobilní hráči FPS her dosud nedočkali. 

Pro plynulé hraní je v telefonu zapotřebí alespoň 2 GB RAM. Hra by měla vyjít později během letošního roku. Jedná se již o druhý otevřený test, první byla uzavřená alpha na konci roku 2021 pro Filipíny a Indonésii.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama