Battlefield Mobile dostane ještě lepší grafiku. Podívejte se na ukázku
i Zdroj: @samleakshere / Twitter
Mobilní hraní Battlefield Mobile Novinka Battlefield Mobile dostane ještě lepší grafiku. Podívejte se na ukázku

Battlefield Mobile dostane ještě lepší grafiku. Podívejte se na ukázku

Jakub Fišer

Jakub Fišer

24. 5. 2022 15:15

Videoherní série Battlefield od vydavatelství Electronic Arts je tu s námi již od roku 2002, kdy světlo světa spatřil první díl s podtitulem 1942. Teď se konečně vývojáři odhodlali a chtějí přenést válečný zážitek i na mobilní telefony. A zatím to vypadá na velkou parádu, jak dokládají poslední úniky.

Reklama

  • Battlefield Mobile bude nová FPS střílečka pro tablety a telefony
  • Aktuální informace z vývoje ukazují, že zpracování bude opravdu na vysoké úrovni
  • Zatím však nevíme, kdy si budeme novinku moci vyzkoušet na vlastní smysly

S novou sadou informací k očekávané mobilní střílečce z první osoby jménem Battlefield Mobile přispěchal tipér @samleakshere. Ten odhalil na svém twitterovém účtu několik obrázků z nejnovější alfa verze.

Hra evidentně dostala pořádné vylepšení grafického kabátku. To je právě aspekt, na který si hráči v prvních alfa verzích stěžovali. Ilustrační obrázky bohužel nejsou v nejvyšším možném rozlišení, nicméně i tak je patrný důraz na detail a hodně propracovaný grafický kabátek, který je pro tituly ze série Battlefield tolik typický.

Kromě samotné vizuální stránky to i vypadá, že nebude nouze o zbraně nebo bojová vozidla. K vidění jsou tanky, pistole, samopaly a dokonce i na dálku ovládané výbušniny. Tady je důležité si všimnout, že i mobilní derivát klasického Battlefieldu by měl obsahovat oblíbené destruktivní prostředí.

O čem se únik nezmiňuje, je datum vydání. Aktuálně se hra nachází v alfa verzi, do které má přístup jen hrstka vybraných. Poté bude následovat beta test, částečně veřejně dostupný, a pak už snad plnohodnotné vydání. Časový harmonogram však zůstává veřejnosti zatajen.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama