Battlefield 2042 vykresluje na bojišti unikátní talent čtveřice specialistů
i Zdroj: Hrej.cz
Battlefield 2042 Novinka Battlefield 2042 vykresluje na bojišti unikátní talent čtveřice specialistů

Battlefield 2042 vykresluje na bojišti unikátní talent čtveřice specialistů

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

5. 9. 2021 09:55 2

S vydáním na obzoru a otevřenou betou téměř za dveřmi se vývojáři z DICE uvolují k další ukázce specialistů z Battlefieldu 2042. Čtveřice postav, které v doprovodu zbylé šestice rozvinou koncept tradičních tříd, předvádí v nejnovějším traileru své unikátní dovednosti.

Reklama

  • DICE prezentují speciální dovednosti čtyř specialistů Battlefieldu 2042
  • Představuje se zástupce Kanady, Německa, Ruska i jižní Afriky

Postavami, s nimiž se nově setkáváme, je Webster Mackay, jehož specialitou je vystřelování přitahovacího háku k překonání překážek. Maria Falck, jejímž rysem je uzdravování spojenců vystřelování kapslí adrenalinu. Pyotr "Boris" Guskovsky se schopností uvést v provoz automatizované stacionární věže pro bránění pozic. A nakonec Wikus "Casper" Van Daele, mající po ruce dálkově řízeného drona pro špehování a označování nepřátel.

Každá z deseti specializací, které ve hře při vydání najdeme, přijde na bojiště s vlastní třídou, charakteristickou schopností a doplňující dovedností, podporující přiřazenou třídu. Jedním z dalších specialistů, o kterých nad rámec níže viděné čtveřice víme, je i veterán kampaně čtvrtého dílu Irish, jenž se před několika málo týdny dočkal představení v krátkém filmu Exodus.

Battlefield 2042 vychází 22. října na PC, Xbox One, Xbox Series a PlayStation 4|5. Otevřená beta by se měla uskutečnit v horizontu dvou až tří týdnů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama