Battlefield 2042 přinese zpět systém tříd, potvrzuje změny pro Orbital a Renewal
i Zdroj: Electronic Arts
Battlefield 2042 Novinka Battlefield 2042 přinese zpět systém tříd, potvrzuje změny pro Orbital a Renewal

Battlefield 2042 přinese zpět systém tříd, potvrzuje změny pro Orbital a Renewal

Radek Raudenský

Radek Raudenský

23. 8. 2022 07:53

Po katastrofickém vydání Battlefield 2042 se z řad fanoušků ozývaly všemožné připomínky k designu hry – mimo prázdných map nebo špatné optimalizace se stížnosti nejčastěji zmiňovaly o absenci tříd, místo kterých DICE přineslo operátory. Ti měli vlastní speciální vybavení, sdíleli mezi sebou zbraně a často se tak stávalo, že se celý tým sestával ze tří operátorů – jednoduše proto, že byli velice dobří pro akční střelbu. Ze hry se ale vytratila taktika a jednota týmu. DICE opakovaně tvrdilo, že operátory chce ve hře zanechat, nakonec ale ustupuje a představuje nový systém tříd.

Reklama

  • Battlefield 2042 dostane dlouho žádaný systém tříd
  • Postavy budou mít omezení na gadgety, u zbraní zůstane volnost
  • DICE také upraví mapy Orbital a Renewal

Tím plní oba své sliby – ponechává operátory, avšak přináší speciální funkci tříd, které jednotlivé operátory jasně rozdělí a v určitých ohledech limituje. Prozatím nám studio nepředstavilo přesné změny, dozvídáme se následující: „Třídy přinesou nové restrikce pro Gadgety, což vám dovolí lépe zvládnout hrozbu a porozumět tomu, kdo co nosí ve svém arzenálu. Specialisti také dostanou speciální výhody pro třídy.“

Zbraně a jejich volnost se nicméně nezmění, každá postava si tak bude moct vzít kteroukoliv zbraň bude chtít. Dále studio potvrdilo také změny pro mapy Renewal a Orbital. Mapy se obecně zmenší, aby se zlepšil a zrychlil průběh hry. Prostředí nabídne více míst ke střelbě a krytí se. Všechny tyto novinky dorazí v rámci druhé sezóny v průběhu září.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama