Bannerlord vychází s denním předstihem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bannerlord vychází s denním předstihem

Bannerlord vychází s denním předstihem

David Plecháček

David Plecháček

30. 3. 2020 08:56
Reklama

S datem vydání se hýbe většinou ve chvílích, kdy studio nestíhá. Není vyloženě nezvyklé, že nějaký drobný odklad nastane i za pět minut dvanáct. Ale aby nastala opačná situace? Že by jen pár dní před plánovaným vydáním došlo k vydání hry v předstihu? Nevídané. Autoři Mount & Blade II: Bannerlord ale přesně k tomuto kroku přistoupili.

Sice se nejedná o žádný závratný posun – Bannerlord měl v předběžném přístupu vyjít zítra – dostupný je ale už dnes. Vývojáři z Taleworld Entertainment zveřejnili novinku na Steamu, kde si už teď můžete novou hru přidat do svého košíku a začít stahovat a okamžitě hrát. Naostřete si meče, připravte si šípy, jde se do akce.

Možná ale své koně malinko zkroťte, zdá se, že vše neproběhne úplně bez chyby. Někteří hráči v tuto chvíli hlásí problémy s nákupem. Třeba se vám ale vyhnout. Prvních čtrnáct dní si od vydání si můžete hru pořídit s desetiprocentní slevou, pokud máte v knihovně i první díl, obdržíte tutéž slevu ještě jednou.

Součástí hry pro jednoho hráče je v tuto chvíli režim Custom Battle a Campaign. Obojí zřejmě netřeba rozebírat, v prvním režimu si můžete nastavit sandboxou bitvu dle libosti, kampaň je v tomto ohledu mnohem přímočařejší. Pokud ale nechcete řešit úkoly jednotlivých misí, nemusíte, hra vás do nich nijak tlačit nebude. V multiplayeru jsou čtyři režimy, Skrimish, Captain, Team Deathmatch a Siege. Právě multiplayerová složka hry se bude v následujících měsících nejvíce vyvíjet.

Právě teď vývojáři streamují hru na svém YouTube kanálu. Můžete se na vysílání podívat v přiloženém videu. Pokud vám stačí jen mnohem kratší ukázka, k dispozici je i dnešní Early Access trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama