Autoři Callisto Protocol oznamují DLC Final Transmission. Příběhově zřejmě završí příběh Jacoba
i Zdroj: Striking Distance / Krafton
The Callisto Protocol Novinka Autoři Callisto Protocol oznamují DLC Final Transmission. Příběhově zřejmě završí příběh Jacoba

Autoři Callisto Protocol oznamují DLC Final Transmission. Příběhově zřejmě završí příběh Jacoba

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

17. 6. 2023 08:00

Hororový titul studia Striking Distance, The Callisto Protocol, je tu s námi již více než půl roku a od té doby dostal řadu nového obsahu, který hru rozšířil. Od vydání v prosinci šlo hlavně o tři novinky -- květnové přidání režimu Riot, březnové dodání režimu Contagion a dubnovou možnost přeskočení cutscén. Nyní však přichází něco většího, co zahrnuje příběh. Vývojářské studio Striking Distance na svých stránkách po dlouhé době totiž oznámilo, že hra dostane také DLC Final Transmission, jež bude tvořit jakousi poslední kapitolu celého příběhu.

Reklama

  • Studio Striking Distance oznámilo placené příběhové DLC pro The Callisto Protocol
  • DLC ponese název Final Transmission a bude vydáno koncem tohoto měsíce
  • Samostatná cena nebyla zveřejněna, vyjde však v season passu

Studio oznámilo, že nové DLC bude vydáno jako součást season passu, a to v různá data pro různé platformy. Od 27. června se dodatek např. objeví na PS4 a PS5 a od 29. června i na PC, Xbox One a Xbox Series. Co se týče novinek, ty si pak můžete vidět v 20vteřinovém teaseru – ačkoli varujeme, že je poměrně stručný. Sice totiž přímo neříká, na co se lze těšit při hraní (kromě potkání nového typu nepřítele), avšak dává vědět, jakou náladu lze čekat, a také to, co lze vyhlížet z hlediska příběhu.

Právě příběh je totiž to hlavní, na co DLC klade důraz. Vývojáři jej pojmenovávají jej jako "srdcervoucí finální kapitolu", u čehož dál naznačují, že půjde asi i o jediné příběhové rozšíření, které hra takto dostane. Už podle názvu však nejsme asi překvapeni. Zdá se totiž, že právě Final Transmission bude s ohledem na hrdinu Jacoba skutečně závěrečnou destinací jeho cesty– a to ať už ve smyslu fatálním, kdy bude následovat odkládaná smrt, nebo ve smyslu toho, že ze stanice unikne. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama