Autobusák, ten tvrdej chleba má. Novinka Bus Simulator City Ride míří na mobilní telefony a Switch
i Zdroj: Stillalive / Bus Simulator City Ride press kit
Mobilní hraní Novinka Autobusák, ten tvrdej chleba má. Novinka Bus Simulator City Ride míří na mobilní telefony a Switch

Autobusák, ten tvrdej chleba má. Novinka Bus Simulator City Ride míří na mobilní telefony a Switch

Jakub Fišer

Jakub Fišer

18. 10. 2022 10:10

Chtěli jste si někdy vyzkoušet, jaké to je být řidičem autobusu? Vozit lidi do práce a do školy, nebo na dovolenou přes půl kontinentu. Na mobilní telefony a konzoli Switch přichází simulátor jízdy autobusem Bus Simulator City Ride.

Reklama

  • Simulátor autobusáka Bus Simulator City Ride míří na Android, iOS a Switch
  • Jde o odlehčený spinoff her od studia Stillalive a vydavatelství Astragon
  • K mání budete mít celé město a 10 rozličných druhů autobusů, včetně double-deckeru

Za hrou stojí vývojáři ze Stillalive a vydavatelská společnost Astragon Entertainment. Nejde o nic jiného, než mobilní spinoff oblíbené série Bus Simulator, kterou znají hráči z PC. Novinka vhodná pro mobilní zařízení přichází na Android, iOS a Nintendo Switch.

Vašim rajonem bude fiktivním město na západě Evropy, po kterém budete vozit cestující až deseti reálnými autobusy, včetně modelů od značek Setra, Mercedes-Benz, Volvo, MAN, Scania či IVECO. Samozřejmě nechybí jak pohled shora, tak přímo z kabiny řidiče. Postupně plníte jednotlivé výzvy a úkoly, nabíráte lepší kšefty, delší trasy a budujete vlastní autobusové impérium.

Bus Simulator City Ride je od 13. října dostupný pro mobilní telefony Android a iOS, ale také Nintendo Switch. Jde o placený titul, tudíž zatímco v obchodě App Store zaplatíte 99 korun, v Google Play už to bude 119 korun. V obchodě Nintendo stojí 34,99 dolaru, tedy asi 900 korun.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama