Assassin’s Creed Valhalla slaví obrovský úspěch. Získal historicky první ocenění Grammy
i Zdroj: Ubisoft / AC Valhalla press kit
Assassin's Creed Valhalla Novinka Assassin’s Creed Valhalla slaví obrovský úspěch. Získal historicky první ocenění Grammy

Assassin’s Creed Valhalla slaví obrovský úspěch. Získal historicky první ocenění Grammy

Jakub Fišer

Jakub Fišer

6. 2. 2023 11:50

V noci ze včerejška na dnešek se udílely ceny Grammy, na kterých bodoval hlavně Harry Styles a popová hraběnka Beyoncé. Nicméně poprvé se udílela také cena pro nejlepší videoherní soundtrack.

Reklama

  • Assassin’s Creed Valhalla získal ocenění Grammy za nejlepší videoherní soundtrack
  • Konkrétně se jedná o hudbu pro DLC Dawn of Ragnarök
  • Cena pro nejlepší videoherní hudbu se na cenách Grammy udílela vůbec poprvé

Náruživé hráče dozajista potěší, že na nočním předávání cen americké hudební poroty Grammy se poprvé v historii ankety udílela cena i za videoherní soundtrack. Celým názvem se kategorie jmenuje Best Score Soundtrack for Video Games and Other Interactive Media, tedy „Nejlepší soundtrack k videohře či jiným interaktivním médiím“.

V nominaci na vůbec první ocenění v této kategorii byly tituly Aliens: Fireteam Elite, Call of Duty: Vanguard, Marvel’s Guardians of the Galaxy nebo Old World. Zlatou sošku si však odnesl Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök, ke kterému složila hudbu skladatelka Stephanie Economou.

Dawn of Ragnarök je třetí DLC pro Assassin’s Creed Valhalla, které vyšlo v březnu 2022. Pokud si chcete dodatek i s Valhallou zahrát, musíte si jej pořídit separátně, neboť není součástí season passu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama