Asobo hlásí dokončení A Plague Tale: Requiem
i Zdroj: Asobo
A Plague Tale: Requiem Novinka Asobo hlásí dokončení A Plague Tale: Requiem

Asobo hlásí dokončení A Plague Tale: Requiem

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

20. 8. 2022 11:50

Ponuré cestování jihovýchodní Francií sourozenců Huga a Amicii slibuje dorazit načas. Vývojáři ze studia Asobo po včerejším přiblížení hutného příběhu přináší informaci o stavu vývoje. Hra dospěla již do konečné fáze svého dlouholetého vývoje s verzí 1.0, a odnáší si tak zasloužené počastování gold.

Reklama

  • Studio Asobo hlásí završení základních prací na A Plague Tale: Requiem
  • Nyní mají dva měsíce na to, aby hru vylepšovali a přinesli ve skvělé formě

Označení gold, které vyjadřuje, že došlo k dokončení základního vývoje, se tento týden dočkala i konkurenční akce Gotham Knights. V obou případech se zpráva ukazuje pozitivní tím, že vývojáři mají nyní dva měsíce k dobru na to, aby opravili nedostatky. Dodejme, že příběh Huga a Amicii budeme takto moci sledovat od 18. října, kdy hra zamíří do Game Passu a na Xbox Series, PS5 a PC. 

Skutečnosti, že se druhému dílu může dařit, napovídá tentokrát i okolnost jeho vydání. Skrze početné odklady, které letos pozorujeme, se totiž zbavil velké části konkurence, s níž by jinak soupeřil o pozornost – včetně Marvel’s Midnight Suns, High On Life, Forspoken, The Lord Of The Rings: Gollum, Evil West nebo start early accessu hry Nightingale.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama