Armored Core 6 se zítra dočká vydatného přenosu. Hra samotná vychází už příští týden
i Zdroj: FromSoftware / Bandai Namco
Novinka Armored Core 6 se zítra dočká vydatného přenosu. Hra samotná vychází už příští týden

Armored Core 6 se zítra dočká vydatného přenosu. Hra samotná vychází už příští týden

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

18. 8. 2023 10:20

Už je tomu sice přes deset let od toho, co se hráči dočkali minulého dílu, ale šestý Armored Core vychází už příští týden. Datum vydání je už nyní napevno stanoveno na pátek 25. října, kdy hráči budou moci okusit, zda hra tedy je, nebo není podobná tvorbě FromSoftu. Pokud však zkoušet nechtějí, mohou si naladit i vývojáře. Přesně zítra ráno se totiž odehraje i speciální stream, který hru odprezentuje v dalších ohledech.

Reklama

  • FromSoftware přichystali speciální přenos pouze k Armored Core 6
  • Odehraje se zítra brzy ráno a bude řešit lore, mise a online hraní

Armored Core Showcase, který se bude věnovat světu a příběhu Fires of Rubicon, byl stanoven na 19. srpna od 01:00. Cílem je, jak už uvádí popisek videa, přiblížit lore, mise i PvP. K vidění bude vše na YouTube a Twitchi, kde bude možné přenos sledovat živě nebo také skrze záznam.

Pokud toto vše chcete sledovat s nějakou dopřednou znalostí, můžeme se také odkázat k dříve uvolněným informacím. Příběh hry byl totiž už zčásti načrtnut, a víme tak, že se hra například odehrává na planetě Rubikon 3, jež čelila nevídané katastrofě. Tato katastrofa nabyla podoby tzv. požárům Ebisu, což jsou požáry, jež byly zaviněny vzácným materiálem Coral, který se nyní znovu objevil a různé frakce o něj bojují. 

Vy v této vřavě megakorporací následně figurujete jako žoldák jménem C4-621. Jakožto běžný řidič mecha s kódovým označením spolupracujete s Walterovou skupinou, kdy přijímáte nebezpečné úkoly, ve kterých můžete měnit i load-outy mecha nebo jeho vlastnosti. Odlišností oproti Souls je nicméně práce se smrtí. Pokud v Rubikonu zemřete, po své smrti nepřijdete o svou měnu, ale naopak se znovu objevíte na posledním checkpointu, odkud dále pokračujete se vším, co jste měli.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama