Apex Legends ukazuje režim Control, řádění Mad Maggie a zdevastovaný Olympus
i Zdroj: Hrej.cz
Apex Legends Novinka Apex Legends ukazuje režim Control, řádění Mad Maggie a zdevastovaný Olympus

Apex Legends ukazuje režim Control, řádění Mad Maggie a zdevastovaný Olympus

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

1. 2. 2022 09:32

Za týden odstartuje nová sezóna Apex Legends, jejíž součástí je mimo jiné také časově omezený režim Control. A právě na něj se zaměřuje poslední ukázka.

Reklama

  • Trailer předvádí časově omezený režim Control
  • K dispozici je také ukázka s Mad Maggie
  • 12. sezóna startuje 8. února

Trailer přináší pohled přímo na bojiště, kde se tentokrát střetnou dva týmy o devíti hráčích na každé straně. Úkol je vskutku jednoduchý - obsadit a držet strategické body na mapě. Režim by se dal označit jako variace na Hardpoint z Call of Duty.

S novou sezónou se do hry dostává také další postava. Šílená Maggie nevyniká v empatii a porozumění ostatním lidem, jde spíše o tvrdohlavou a divokou válečnici, která v podstatě není schopna kontrolovat své chování. Už teď je jasné, že se postará o pořádný chaos.

Něco takového ostatně naznačuje nedávný launch trailer. Ve vzduchu poletující Olympus se jejím přičiněním poroučí k zemi. Město sice není úplně zničeno, všude kolem je ale pořádná spoušť, některé budovy se dokonce přesunuly na úplně jiné místo. Hráči si tedy budou muset zvyknout na pozměněnou mapu.

Apex Legends: Defiance startuje 8. února na PC a na konzolích Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama