Apex Legends Mobile spouští druhou sezónu. Přichází nová hrdinka i s roztomilým pomocníkem
i Zdroj: EA / YouTube kanál
Mobilní hraní Apex Legends Novinka Apex Legends Mobile spouští druhou sezónu. Přichází nová hrdinka i s roztomilým pomocníkem

Apex Legends Mobile spouští druhou sezónu. Přichází nová hrdinka i s roztomilým pomocníkem

Jakub Fišer

Jakub Fišer

13. 7. 2022 15:05

Online FPS střílečka Apex Legends, kterou si do nedávna mohli užívat pouze hráči na PC či konzolích, zamířila zkraje června i na mobilní stroje s Androidem, iOS a iPadOS. Tvůrci na nic nečekají a po měsíci ohlašují novinky pro druhou sezónu.

Reklama

  • Apex Legends Mobile spouští druhou sezónu plnou nového obsahu
  • Dorazí nová hrdinka Rhapsody a také nová mapa
  • Kromě toho byl vylepšen režim střelby a i další kosmetické vlastnosti

Hlavní novinkou je postava Rhapsody, ostřílená DJka s robotickým pomocníkem, který vypadá jako přenosný Bluetooth reproduktor. Fanoušky Apex Legends na mobilech a tabletech může těšit, že Rhapsody přichází do hry poprvé na mobilních platformách a až později se dostane k hráčům na PC či konzolích.

S novou hrdinkou se pojí i zbrusu nová mapa, která opět – k radosti mobilním hráčům – zažije premiéru právě na telefonech a tabletech. Mapa Pythas Block 0 bude přístupná pro klasický deathmatch, ale i režim battle royale.

Kromě toho spouští vývojáři také řadu nových kosmetických úprav, samozřejmě podpořeno tučnými mikrotransakcemi, a rovnou tři nové eventy pro sváteční hráče, kteří chtějí nasbírat nějaké zkušenostní body navíc. Změny uvnitř hry se pak mají dotknout třeba střelby, ale také stability a plynulosti herního zážitku. Aktualizace je dostupná již v těchto dnech a měla by se objevit po zapnutí hry.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama