Mobilní PUBG vítá černo-růžový update. Na oslavu se uskuteční koncert přímo ve hře
i Zdroj: Tencent / PUBG Mobile press kit
Mobilní hraní PlayerUnknown‘s Battlegrounds Novinka Mobilní PUBG vítá černo-růžový update. Na oslavu se uskuteční koncert přímo ve hře

Mobilní PUBG vítá černo-růžový update. Na oslavu se uskuteční koncert přímo ve hře

Jakub Fišer

Jakub Fišer

13. 7. 2022 12:40

Na konci července pořádají tvůrci mobilního battle-royale titulu PUBG Mobile velkolepé oslavy aktualizace 2.1. Kromě nového obsahu hráče potěší jistě i doprovodný obsah přímo ve hře.

Reklama

  • PUBG Mobile oslavuje větší aktualizaci na verzi 2.1
  • Tvůrci uspořádají na konci července koncert korejské kapely Blackpink
  • Dostupné budou rovněž oblečky a skiny zpěvaček této dívčí kapely

Přímo na oficiálním twitterovém účtu bylo oznámeno, že oslavy nové verze 2.1 se odehrají 22. až 23. července a také 29. až 30. července v USA, Kanadě a Jižní Americe, respektive 23. až 24. a 30. až 31. července ve zbytku světa, tedy i v Evropě.

Vrcholem těchto oslav pak bude hudební koncert přímo ve hře ve vyjmenovaných datech. Zahraje korejská popová kapela Blackpink a co do historie PUBG půjde o první živý hudební koncert promítaný skrz tuto videohru. Aby toho nebylo málo, hráči se budou moci převléknout do oblečků svých oblíbenkyň Jisoo, Jennie, Rosé nebo Lisy.

Vstupenky na tuto unikátní virtuální show budou “v prodeji” od 15. července, hráči je však dostanou zadarmo. Kromě těchto časově omezených novinek update na verzi 2.1 přidává přepracovaný systém počasí, upravené herní módy Cheer Park a také vylepšenou mapu Livik, na kterou si hráči častokrát stěžovali.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama