Amazon opouští Crucible, hra končí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Amazon opouští Crucible, hra končí

Amazon opouští Crucible, hra končí

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

10. 10. 2020 08:50 5
Reklama

Akční free-to-play střílečku od společnosti Amazon potkává po řadě problémů neblahý osud. Autoři Crucible, kteří navrátili hru do stavu uzavřené betaverze pouhý měsíc do vydání, oznámili ukončení vývoje na svých oficiálních stránkách.

Jak již bylo řečeno, hra se potýkala s vážnými problémy už bezprostředně po svém vydání v průběhu letošního května. Konkrétní důvody, které vývojáři přiměly k přehodnocení vývoje a návratu do betaverze, primárně pramenily z akutního nedostatku aktivních hráčů. Tento problém se vývojáři posléze marně snažili vykompenzovat odstřižením značné části obsahu, po němž zbyl ve hře jeden herní režim. Studio si od toho netradičního kroku slibovalo šanci zaměřit veškerou pozornost na přepracování základních herních prvků, a to bez kompromisů v souvislosti se zbylými dvěma režimy.

Definitivní vypnutí serverů bylo svázán s datem 9. listopadu. Než tento moment nastane, plánují vývojáři dokončit ještě poslední změny, které přislíbili fanouškům ve dříve zveřejněné roadmapě. Po jejich úspěšném dokončení se však přesunou na zbylé projekty Amazonu, mezi nimiž lze zmínit například odložené MMO New World.

Vývojáři v rámci sdělení taktéž uvádějí, že následující týdny budou z jejich strany věnovány komunitním sešlostem, a to jak přímo ve hře, tak na Discordu. Po proběhnutí všech připravených akcí a eventů dojde následně k plánovanému vypnutí matchmakingu (hra však zůstane do vypnutí serveru i nadále hratelná). Závěrečnými slovy se autoři obracejí na všechny nespokojené majitele hry, jimž v návaznosti na současnou situaci nabízí plnohodnotný refund.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama