Amazon nastiňuje, co vše čeká a nemine New World v roce 2022
i Zdroj: Amazon Game Studios
Novinka Amazon nastiňuje, co vše čeká a nemine New World v roce 2022

Amazon nastiňuje, co vše čeká a nemine New World v roce 2022

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

19. 3. 2022 11:10

Jeden z největších prodejních startů loňského roku a zároveň první větší úspěch Amazonu na poli her, New World, obdržel roadmapu zbylého roku. MMORPG od Amazon Game Studios se letos dočká celkem trojice větších sezón, mezi nimiž figurují expedice, zbraně i rozšíření PvP obsahu.

Reklama

  • Amazon představil plán na podporu New World pro rok 2022
  • Chystá se celkem trojice sezón přinášející tři expedice, novou lokaci i dvojici zbraní

Jarní várka novinek začne s březnovým updatem Heart of Madness, přinášejícím konec základní příběhové linky, novou „brokovnici“ Blunderbuss a šanci zúčastnit se endgame expedice Tempest's Heart. Jejím prostřednictvím se podle vývojářů dostaneme až za samé hranice reality s cílem konečného navrácení řádu do narušeného chodu světa. 

Po zbytek jara budou mít hráči kromě zmíněného čest ještě s příchodem 3v3 arén a souvisejících PvP odměn. Více informací na toto i další související témata lze potenciálně nalézt v téměř hodinové diskuzi vývojářského týmu.

Amazon nastiňuje, co vše čeká a nemine New World v roce 2022
i Zdroj: Amazon Game Studios

Méně podrobností začíná se zabřednutím do zbytku roku. Zatímco v létě slibuje studio Amazonu novou expedici Barnacles & Black Powder, systém vyhledávání pomocníků v expedicích a větší letní event, na podzim připravuje pouštní region Brimstone Sands, obtížnější expedici The Ennead a pár eventů: Nightvale Hallow and Turkulon 2022. Společně s tím dorazí na podzim i žebříčky nebo nová zbraň Greatsword s vlastní sadou pohybů a stromem dovedností.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama