Alone in the Dark se posouvá na příští rok. THQ Nordic se leklo konkurence
i Zdroj: Pieces Interactive
Alone in the Dark Novinka Alone in the Dark se posouvá na příští rok. THQ Nordic se leklo konkurence

Alone in the Dark se posouvá na příští rok. THQ Nordic se leklo konkurence

Dominik Tománek

Dominik Tománek

5. 9. 2023 18:48

Společnost THQ Nordic oznámila, že se vydání rebootu kultovní hororovky Alone in the Dark posune o několik měsíců. Hráči alespoň budou mít o pár měsíců víc na to, aby si zahráli všechny hry, které se objeví v posledním kvartálu letošního roku.

Reklama

  • THQ Nordic posouvá hru kvůli velké konkurenci
  • Hra vyjde 16. ledna 2024

Od doby, kdy se fanoušci dočkali nového dílu série Alone in the Dark, uplynulo dlouhých osm let, a tak bylo pro THQ Nordic příhodné naplánovat titul na říjen, který je kvůli Halloweenu pravidelně spojován se strašidelnou tématikou. Alone in the Dark ale bylo jedním z mnoha očekávaných titulů, které měly dorazit v říjnu. Spolu s hrami jako Alan Wake 2, Marvel's Spider-Man 2 nebo Assassin's Creed Mirage. Právě z tohoto důvodu se vydavatel THQ Nordic rozhodl posunout datum vydání až na příští rok. 

Upřímně řečeno, je to od THQ Nordic velmi chytrý krok. I když je hra Alone in the Dark mnoha fanoušky velmi očekávaná, Alan Wake 2 je momentálně „větší“ hrou, která by legendární survival horor pravděpodobně zastínila. 

Alone in the Dark nakonec vyjde 16. ledna 2024 a vývojáři využijí čas navíc k optimalizaci výkonu a odstranění chyb, aby hráči měli při uvedení hry na trh co nejlepší zážitek. Hra vyjde na na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X|S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama