Alan Wake Remastered Novinka Alan Wake Remastered vyjde i na konzoli Nintendo Switch. Studio Remedy také ukázalo několik obrázků z chystané dvojky

Alan Wake Remastered vyjde i na konzoli Nintendo Switch. Studio Remedy také ukázalo několik obrázků z chystané dvojky

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

13. 5. 2022 08:55

Zítra tomu bude přesně 12 let od chvíle, kdy se objevil první Alan Wake. Studio Remedy si při této příležitosti připravilo speciální video, v němž došlo na zajímavé oznámení.

Reklama

  • Alan Wake Remastered zamíří na Switch
  • Termín vydání bude oznámen v následujících měsících
  • Vývoj dvojky je na dobré cestě
  • Premiéra seriálu je zatím v nedohlednu

Pozvánku do studia přijal Ilkka Villi, který posloužil jako předobraz k postavě známého spisovatele. A jelikož v rukou drží Nintendo Switch, je naprosto jasné, že se nedávno vydaný remaster podívá i na hybridní konzoli. 

Recenze Alan Wake Remastered, omlazené verze kultovního příběhu z Bright Falls
i Zdroj: Remedy Entertainment

Recenze Alan Wake Remastered, omlazené verze kultovního příběhu z Bright Falls

20. 10. 2021 20:40

Přichází podzim, doba, kdy je slunečního svitu poskrovnu, spousta lidí se radši zavrtá někam do deky a pustí se do čtení…

Vývojáři si překvapivě vystačili s výkonem Switche, nepůjde totiž o cloudovou verzi, tak jak tomu je například v případě Control. Vydána bude pouze v digitální edici, konkrétní termín autoři potvrdí v následujících měsících. 

Sam Lake se také krátce zmínil o chystaném pokračování, jehož vydání je naplánováno na příští rok. Ačkoli vývoj dle jeho slov pokračuje velmi dobře, v nejbližší době se nedočkáme gameplay ukázky. Lake vysvětlil, že by příprava traileru či dema mohla tým zaměstnat i na několik měsíců, raději tedy budou pokračovat ve své práci. Malou náplastí je několik obrázků, které si můžete prohlédnout v přiložené galerii.

Kreativní ředitel Remedy nezapomněl zmínit ani seriál, jenž byl oznámen už v roce 2018. Jeho premiéra je však bohužel stále v nedohlednu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama