Aktualizace Microsoft Flight Simulatoru přináší překrásné kouty Itálie a Malty
i Zdroj: Flight Simulator
Microsoft Flight Simulator Novinka Aktualizace Microsoft Flight Simulatoru přináší překrásné kouty Itálie a Malty

Aktualizace Microsoft Flight Simulatoru přináší překrásné kouty Itálie a Malty

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

18. 5. 2022 09:52

Povedený letecký simulátor Microsoft Flight Simulator dostal další ze své série aktualizací World Update zkrášlujících konkrétní části světa. Tentokrát se autoři zaměřili na jižní Evropu, konkrétně na území Itálie a Malty.

Reklama

  • World Update 9 pro Microsoft Flight Simulator zlepšuje Itálii a Maltu
  • Nabízí desítky pohledných památek a zajímavostí

Mezi novinky samozřejmě patří výrazně detailnější zpracování mapy s lepším zpracováním reliéfu, textur povrchu ze satelitních obrázků nebo 20 městy modelovanými dle nepravidelné trojúhelníkové sítě. Atraktivní jsou i nová ručně vymodelovaná letiště, mezi která patří to v Palermu, Sondriu a Bolzanu v jižním Tyrolsku, a na Elbě. Další stovka letišť byla vylepšena a zdetailněna. 

Virtuální turisty ale samozřejmě nejvíce zajímají nové body zájmu a detailně zpracované památky. Část z nich představuje video výše, těšit se můžeme na Vesuv, Svatopetrské náměstí ve Vatikánu, šikmou věž v Pise nebo řadu pevností a hradů v různých zapadlých koutech země. Na Ezia z Assassin’s Creed 2 můžete zavzpomínat při průletu nad katedrálou Santa Maria del Fiore ve Florencii, milovníci přírody zavítají k nádhernému sicilskému útesu Scala dei Turchi, naopak fanoušci fotbalu se mohou podívat třeba na milánské San Siro. Dohromady je nových památek přes sto.

Díky fotogrametrii by měly být pohlednější města Turín, Bari, Neapol, Benátky, Řím, Milán, Perugia, Parma, Ancona, Pavia, Cittadella, Paestum a Padua. Součástí aktualizace jsou také nové mise, průzkumné lety a přistávací výzvy.

Hráči na oficiálních fórech si nicméně stěžují na kvalitu zpracování balíčku. Problémem je prý především zpracování stromů ve výše zmíněných fotogrametrií skenovaných městech, které působí spíše jako deštné pralesy. Stromy navíc zasahují do ranvejí a komplikují samotné hraní. Na konzolích Xbox pak hra prý často nejde vůbec spustit

Do Microsoft Flight Simulatoru se příští týden podívá i očekávané DLC související se snímkem Top Gun: Maverick. Během června by pak měl vyjít další World Update, zatím ale nevíme který. Autoři už takto vylepšili velkou část západní Evropy, Spojených států nebo Japonska. Na výlet do České republiky stále čekáme.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama