5 tipů pro hru Diablo IV
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka 5 tipů pro hru Diablo IV

5 tipů pro hru Diablo IV

Komerční sdělení
15. 6. 2023 13:00

Tento článek ti přináší výkonné herní notebooky Lenovo Legion Pro 7 s grafickými kartami NVIDIA GeForce RTX řady 40, díky kterým můžete využít DLSS 3 v mnoha hrách, například i v Diablu IV. Herní notebooky Lenovo Legion mají nově záruku na 3 roky. Zmíněný model má dokonce on-site servis přímo u vás doma, takže pokud by se vám náhodou něco přihodilo, vše můžete rychle vyřešit z pohodlí domova.

Reklama

Diablo IV nabízí desítky hodin zábavy. Ať už se pustíte do hlavních questů, nebo zabíjíte nepřátele v menších odbočkách, čeká toho na vás opravdu hodně. Někdy je těžké se v tom vyznat a určité úkoly jsou klíčové. Poradíme, na co se zaměřit, kde sehnat například koně a jak z vaší mašiny dostat maximum FPS.

1) Main questy a side questy

"Žluté" úkoly představují hlavní dějovou linii. Právě tyto questy jsou nejzajímavější a obsahují cutscény. Avšak občas se může stát, že zde zaseknete kvůli vyššímu levelu nepřátel než je váš současný. V tomto případě je nejrozumnější přestat plnit hlavní úkoly a zaměřit se na splnění těch vedlejších, abyste dohnali zkušenosti. Vedlejší úkoly při postupu v příběhu nezmizí a můžete se k nim kdykoli vrátit.

2) Oltáře Lilith

Tyto sošky můžete získat pouze jednou. Vlastnosti, které vám tyto sošky poskytují, platí pro všechny současné i budoucí postavy. Doporučujeme sbírat sošky na jedné postavě, abyste měli přehled o tom, které jste již získali na mapě. Místa, kde se sošky nacházejí, najdete zde.

 5 tipů pro hru Diablo IV
i Zdroj: Hrej.cz

3) NVIDIA DLSS a NVIDIA Reflex

Pokud hrajete hru na počítači s grafickou kartou NVIDIA GeForce RTX, nezapomeňte si zapnout DLSS. Majitelé notebooků Lenovo Legion s grafickými kartami NVIDIA GeForce RTX řady 40 mají již třetí generaci této technologie. DLSS 3 nabízí zejména Frame Generation a  zapnutím se vám výrazně zvýší počet snímků za sekundu. A to ještě není vše, v nastavení si můžete zapnout i NVIDIA Reflex, tato technologie optimalizuje systémovou latenci, což zvyšuje responzivitu vašeho zařízení.

 5 tipů pro hru Diablo IV
i Zdroj: Hrej.cz

4) Kůň

Na začátku třetího aktu budete mít možnost získat koně. Ten vám výrazně pomůže s rychlejším průběhem hrou. Jakmile koně odemknete, získáte k němu přístup na všech ostatních postavách, dokonce i na každé nově založené postavě. Proto doporučujeme tento quest splnit co nejrychleji.

 5 tipů pro hru Diablo IV
i Zdroj: Hrej.cz

5) Prozkoumávejte a prohledávejte

Univerzální tip, který je možná jeden z nejdůležitějších. Na mapě je velmi mnoho různých věcí, které čekají na vaše prozkoumání - bedny, dungeony, sklepy, různé události - prostě všechno se vyplatí objevovat. A pozor, i malé sklepy jsou vážně dobré. Blizzard při vydání sklepy vylepšil, a protože vaším jediným úkolem je vyčistit místnost s odměnou v podobě bedny a dropu, doporučujeme i tuto aktivitu.

Reklama
Reklama

Komerční sdělení

Autorem textu je zadavatel reklamy.

Reklama
Reklama