343 nabízejí první pohled na kooperativní režim kampaně Halo Infinite
i Zdroj: 343 Industries
Halo Infinite Novinka 343 nabízejí první pohled na kooperativní režim kampaně Halo Infinite

343 nabízejí první pohled na kooperativní režim kampaně Halo Infinite

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

16. 7. 2022 09:25

Online kooperace Halo Infinite, která by se už zanedlouho mohla dočkat beta testu, dostává své první oficiální video. Vývojáři z 343 Industries v něm ukazují souhru čtyř hráčů na prstenci Zeta Halo, stejně jako novou funkci přehrání konkrétních misí.

Reklama

  • 343 Industries předvádí kooperativní režim kampaně Halo Infinite
  • Vidět je také funkce Mission Replay 

První pohled na průchod kampaně Halo Infinite ve více hráčích byl zveřejněn na YouTube kanále série Halo. Během hodinového přenosu se zde do boje zapojuje komunitní ředitel hry Brian Jarrard, hlavní inženýr její kampaně Isaac Bender a programový manažer Ron Brown. 

V rámci videa se dokládají především některé starší informace. Například to, že online kooperace bude dostupná až pro 4 hráče (lokální jen pro 2) a že postup i odemčená vylepšení půjde volně přenášet i do sólo kampaně. Podle studia je v rámci kooperace totiž uložená pozice svázána se savem každého hráče, takže sdílení dat mezi singleplayerem a co-opem bude platit pro každého z nich.

Jak už jsme naznačili, 343 plánuje také bezprostřední testování co-opu pro členy programu Halo Insider. Start tohoto testu má podle posledního vyjádření vývojářů připadat na tento týden, ačkoli menší skluz vyloučen není. Už zmíněný komunitní ředitel Jarrard během týdne prohlásil, že ačkoli příprava testu prochází certifikací, jeho včasné spuštění může nakonec zhatit vznik technických problémů. 

Co se týče vydání plné verze online kooperace, 343 uvedlo, že tak chce učinit do konec srpna. Plná verze režimu obsáhne mimo jiné i cross-play pro Xbox, PC a Xbox Cloud Gaming.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama