20 minut z bety Mount & Blade II: Bannerlord
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka 20 minut z bety Mount & Blade II: Bannerlord

20 minut z bety Mount & Blade II: Bannerlord

David Plecháček

David Plecháček

6. 8. 2019 09:20 2
Reklama

Druhé Mount & Blade snad nikdy nevyjde. Říkat, že vydání hry očekáváme měsíce, je silně podsazený údaj. Bannerlord je ve vývoji přinejlepším sedm let, a i když se nijak dramaticky nemění, stále se jej nedaří dokončit. Nová dvacetiminutová ukázka ale opět napoví, zda je nač se těšit.

Jistě, Mount & Blade II: Bannerlord vypadá rok od roku lépe, ale takto se nedá posouvat donekonečna. Navíc hráči možná čekají více než jen grafický upgrade, a touto optikou se jedná spíše o zklamání, vždyť se v základu zřejmě příliš věcí nezměnilo. Někteří ale změny nepotřebují, a tak mají vývojáři z TaleWorlds stále dost fanoušků, které může odradit jediné – čas.

Že se ale blýská na lepší časy ukazuje fakt, že se začátkem července spustila uzavřená betaverze. Právě z ní pochází přiložené záběry, na něž se můžete podívat. Beta je ryze multiplayerová a vývojáři její pomocí testují stabilitu připojení a matchmaking, což jsou, doufejme, poslední problémová místa hry. Její základ byl totiž funkční už před lety. Co tedy autorům tak trvá, nevíme. I přes betu stále neznáme ani datum vydání, ale doufejme, že hra vyjde ještě letos. Je na čase.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama