Do CoD:MW i Warzone dorazil Halloween
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do CoD:MW i Warzone dorazil Halloween

Do CoD:MW i Warzone dorazil Halloween

Radek Raudenský

Radek Raudenský

20. 10. 2020 08:28
Reklama

Už při vydání 6. sezóny do Call of Duty: Modern Warfare nás vývojáři lákali na to, že Halloween nebude v loňském díle opomenut. Limitovanou akci nakonec Activision odhalil včera pod názvem The Haunting of Verdansk, ve které dojde i na spolupráci se sérií SAW nebo Texaský masakr motorovou pilou.

Nejdříve se ale pojďme podívat na hratelný obsah. Celá akce bude probíhat od dnešního dne až do 3. listopadu a nabídne třeba noční verzi mapy Verdansk, která se objeví v určitých módech jako jsou klasické Trios nebo nové Zombie Royale. Po vzoru například Apex Legends se zdejší mrtví hráči přemění na zombie, které se vrátí do hry s úkolem zabít všechny živé. Zombie získají mnohem silnější útoky na blízko, termální vidění či vylepšené skoky.

Pro hráče Warzone je také nachystaný speciální Trick or Treat systém odměn, který lze využít skrze bedny na celé mapě. Hráči mohou očekávat celkem 16 různých odměn jako samolepek, sprejů nebo skinů na zbraně. Částečnou pozornost získal i klasický multiplayer, o žádnou slávu ale nejde. Kromě módů Snipers Only a Onslaughter se hráčům, kteří získají 3 zabití v řadě, přemění hlava na Jack-O-Lantern, která po 10. zabití začne hořet.

Zajímavá je ale již zmíněná spolupráce se SAW či TTCM, díky kterým si hráči mohou zakoupit speciální balíčky se skiny postav z těchto hororových sérií.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama