Potvrzen nový díl Test Drive Unlimited
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Potvrzen nový díl Test Drive Unlimited

Potvrzen nový díl Test Drive Unlimited

Radek Raudenský

Radek Raudenský

4. 3. 2020 07:12 6
Reklama

Značku Nacon můžeme znát zejména díky různým příslušenstvím ke hraní. Na konci ledna jsme se ale dočkali oznámení, že mateřská společnost Bigben Group udělá ze značky Nacon celou divizi, která bude mít pod sebou vše co se her týče, a to včetně vydávání a tvorby.

Cílem Bigbenu je prý udělat ze značky Nacon leadera AA her. Tyto hry mají mít menší budget, a mají cílit na své specifické publikum, nebo hry, které nepokryjí masoví hráči jako EA, Ubisoft a další. Tuto práci má odvést 8 studií, které za uběhlé dva roky Bigben zakoupil.

A v rámci rozhovoru pro web VentureBeat, kde se rozpovídal ředitel vydavatelství v Nacon, jsme se dočkali potvrzení, že se pracuje na dalším díle Test Drive Unlimited. „První firmou (v rámci divize Nacon pozn.red) je KT Racing, Kylotonn. Pracují v Paříži a Lyonu. Specializují se na závodění. Dělají off-roadové závody v rámci WRC, a také motorkářské Isle of Man TT. V současné době pracují na zatím největším projektu, a to je další díl Test Drive Unlimited.“

Je zajímavé, že toto oznámení proběhlo vlastně velmi tiše a bez velkých famfár. Test Drive Unlimited, respektive jeho první díl, byl v roce 2007 velmi oblíbený a patřil mezi první open world závodní hry. Druhý díl si sice stejnou slávu nevysloužil, studio Kylotonn má ale za sebou dobře hodnocený titul WRC 8. Doufáme tak, že se vývojářům podaří navrátit sérii TDU její slávu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama