Šestá Civilizace míří na PS4 a Xbox One
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Šestá Civilizace míří na PS4 a Xbox One

Šestá Civilizace míří na PS4 a Xbox One

Marek Selinger

Marek Selinger

24. 9. 2019 21:08 2
Reklama

Moc dobře si dokážeme představit, jak se při čtení nadpisu této novinky zatvářili zatvrzelí PC hráči, kteří si nedokáží představit, že by žánr strategií hráli jinak, než s myší a klávesnicí. Nicméně i na konzolích se tento typ her etabloval, názornými příklady budiž Halo Wars nebo série Tropico.

Nicméně tu byl jeden strategický velikán, který na přístrojích od Sony a Microsoftu dlouhodobě absentoval. Tím není nikdo jiný než „Civka“, jejíhož poslední uvedení na konzolích datujeme do roku 2008. Na právě skončené akci Sony s názvem State of Play jsem se dozvěděli, že Civilization VI míří i na PS4, a to již 22. listopadu. Stejně tak v tiskové zprávě od 2K byla potvrzena i existence Xbox One verze.

Nicméně není všechno zlato, co se třpytí, jelikož dvě výrazná rozšíření Rise & Fall a Gathering Storm budou distribuovány samostatně, tudíž pokud hráč bude chtít kompletní zážitek, bude si muset připlatit. Zatím známe pouze ceny v librách, ta za základní hru činí 45 liber, za dodatečný obsah si připlatíme celých 33 liber.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama