Battlefront II láká do bitvy na Geonosis
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlefront II láká do bitvy na Geonosis

Battlefront II láká do bitvy na Geonosis

Pavel Makal

Pavel Makal

22. 11. 2018 11:18 4
Reklama

Na loňský start multiplayerové akce Star Wars Battlefront II v EA určitě nevzpomínají v dobrém. Okolo hry se strhla kontroverze kvůli implementaci lootboxů a poněkud nešťastně vyřešeného prvotního vyvážení získávání herní měny. Vývojáři z DICE ale nad hrou nezlomili hůl a v průběhu uplynulého roku o ni nadále pečují a zásobují ji novým obsahem. 

Příští velký update by do hry měl dorazit za týden a ponese název Battle of Geonosis. Jednou z největších novinek, kterou nová aktualizace přinese, je další hrdina do rozrůstajícího se ansámblu. Řady populárních postav rozšíří Obi-Wan Kenobi.

Kenobi, jemuž dal herní podobu do vínku jeho filmový představitel z epizod I - III Ewan McGregor, se samozřejmě na bojišti bude ohánět světelným mečem, kromě toho ale dostane k dispozici nějaké ty zvláštní schopnosti. Kromě odstrčení protivníků, které ovládá i Luke Skywalker, to bude například Defensive Rush, která mu umožní rychle překonat kratší vzdálenosti a ještě se během toho bránit mečem proti příchozí palbě.

Pokud byste rádi viděli, jak bude Obi-Wan a celá bitva na Geonosis vypadat, určitě se podívejte na níže přiložený trailer. Nejenže obsahuje opravdu pompézní záběry a znovu připomíná, že grafika rozhodně nepatří mezi prvky, které bychom mohli na Battlefrontu II kritizovat, na pár okamžiků se ale objeví i generál Grievous se svou čtveřicí mečů. A ten umí na bitevním poli udělat pořádnou paseku. Battlefront II je k dispozici na PC, PS4 a Xboxu One, hru si můžete zakoupit v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama