Producent SoulCalibur VI lituje oznámení DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Producent SoulCalibur VI lituje oznámení DLC

Producent SoulCalibur VI lituje oznámení DLC

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

25. 8. 2018 14:20 2
Reklama

Na začátku týdne oznámilo Bandai Namco přítomnost oblíbené postavy Tiry v chystaném SoulCalibur VI. Během odhalení ale nastal nemalý zmatek. Nejprve fanoušky rozhořčila později vyvrácená informace, že Tira bude dostupná pouze jako bonus k předobjednávce, a poté samotný fakt, že vydavatel láká na koupi dalších postav do hry, která ještě ani nebyla vydaná. A jak je v podobných situacích zvykem, je potřeba, aby někdo z vedení situaci uklidnil.

Volba padla na producenta SoulCalibur VI Motohira Okubu, který na Gamescomu vysvětlil, jak to s Tirou doopravdy je. Předně, postava je normální součástí season passu, případně samostatně dokoupitelným obsahem, který bude k dispozici v datum vydání hry. Důvod je ten, že Tira původně nebyla do hry vůbec plánovaná, ale na žádost fanoušků se v SoulCalibur VI nakonec objeví. A jelikož byla neplánovanou součástí season passu a nešikovně jí odhalili v den spuštění jeho předobjednávek, situace se kvůli špatné komunikaci zamotala.

I když zní vysvětlení o původně neplánovaném zařazení postavy do hry rozumně, a jedná se zřejmě pouze o nešťastnou náhodu, zdůrazňuje Okuba, že je potřeba si na podobné věci dávat větší pozor. Zařazení další postavy hned po vydání hry prý bylo výsledkem dlouhé interní debaty, a když se tedy konečně rozhodli tento dárek fanouškům nadělit, zatím to publicitě hry spíše uškodilo. SoulCalibur VI vychází 19. října a ke koupi ho najdete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama