Nintendo: "Switchi se daří velmi dobře"
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nintendo: "Switchi se daří velmi dobře"

Nintendo: "Switchi se daří velmi dobře"

Martin Nahodil

Martin Nahodil

4. 7. 2018 11:18
Reklama

Na zatím posledním sjezdu investorů Nintenda vystoupil Tacumi Kimišima naposledy v roli prezidenta společnosti a podělil se o informace ohledně stavu Switche jakožto jejich nejnovější herní konzole. Kimišima řekl, že se stále drží původního cíle, tedy do konce tohoto fiskálního roku se dostat na 20 milionů prodaných kusů.

Sekundoval mu Susumu Tanaka, který v Nintendu zastává pozici výkonného ředitele. Prý jsou si vědomi toho, že loni byly se Switchem problémy s distribucí komponentů. V tomto ohledu zdůraznil paměti. Dle jeho názoru to ale není problém s manufakturami vyřešit. Společnost se tedy momentálně zaměřuje na jednání s manufakturami a vyjednává co nejvýhodnější podmínky.

Kimišima byl také tázán ohledně E3 prezentace Nintenda, po které klesly akcie společnosti. Vysvětlil to tím způsobem, že společnost se připravuje sdělit nové informace zákazníkům ve správný čas. To zahrnuje i podrobnosti o produktech, které půjdou na trh na konci letošního roku, kdy již tradičně bude ta největší konkurence. Ještě ale prý není ten pravý čas odhalit kompletní line-up. Věří, že po sdělení většího množství informací zákazníkům na tom budou opět výrazně lépe.

Switchi se tedy bezesporu daří dobře, ale stále jsou tady věci, na kterých by bylo potřeba zapracovat. Kimišima nepřímo naznačil, že stále mají na konec letošního roku nějaké to eso v rukávu. Ještě pár příležitostí na jeho oznámení tady je. Za tu nejvhodnější lze považovat Tokyo Game Show, která proběhne na konci září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama