Hororová novinka S.O.N v prvním traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hororová novinka S.O.N v prvním traileru

Hororová novinka S.O.N v prvním traileru

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

28. 5. 2018 11:10
Reklama

O připravovaném hororovém titulu S.O.N toho dosud příliš nevíme. A právě proto bychom si neměli nechat ujít právě vydaný gameplay trailer, který Sony vydal na svém oficiálním Youtube kanále. 

Kromě několika málo vypuštěných snímků jde o úplně první pohled na hru. K dispozici dosud nejsou téměř žádné informace a to mimo jiné i díky oficiálním stránkám RedG Studios, na kterých aktuálně nalezneme pouze odpočítávaní. O samotné hře však ani písmeno.

Obrátit jsme se tak museli na oficiální Twitter, který napříč mnoha Tweety prozrazuje tu a tam nějaký ten záblesk informace. Víme tedy alespoň to, že hra exkluzivně míří na PlayStation 4 a celosvětového vydání se dočkáme 11. prosince. Hru si však budeme moci zkusit na vlastní kůži již 8. června, kdy na herní scénu dorazí demoverze.

S.O.N je psychologický survival horor, jehož děj se odehrává v současné době. Zahrajeme si za Roberta Aldersona, který hledá ztraceného syna Jaye (viz název). Ten se ztratil rozsáhlém v Pensylvánii a tak je jasné, že o napínavé lokace nebude nouze. Stejně tak zažijeme setkání s nadpřirozenými silami a neznámými bytostmi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama