Spyro je oficiální, sledujte nový trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spyro je oficiální, sledujte nový trailer

Spyro je oficiální, sledujte nový trailer

David Plecháček

David Plecháček

6. 4. 2018 10:16 2
Reklama

Konečně je to oficiální. Tušili jsme to prakticky od vydání N.Sane Trilogy Crashe, s přibývajícími dny jsme už vlastně ani nepochybovali, aby Activision nakonec naše domněnky potvrdil. Spyro se vrací, dočkáme se tzv. Roast Masteru, a jak už včerejší informace potvrzovali, kolekce vyjde 21. září.

Spyro Reignited Trilogy bude obsahovat Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage! a Spyro: Year of the Dragon. Samozřejmě jej bude vydávat společnost Activision, jíž náleží i práva na sérii. My vám níže nabídneme možnost podívat se na nový trailer v plné parádě, pokud ale máte loňského Crashe a máte jej na PS4 nainstalovaného, můžete se podívat do menu třetího dílu a zadat ikonický kód „↑↑↓↓←→←→ + čtvereček”, čímž si trailer přehrajete přímo na obrazovce vaší hry na PS4.

Zdá se, že stejně jako Crash, i Spyro byl vytvořený od úplného základu. Za hlavní vývojáře tentokrát Activision označuje studio Toys for Bob, které pracovalo například na sérii Skylanders a loňského Crashe portuje na Nintendo Switch. Základní hru nicméně tehdy vytvářelo studio Vicarious Visions, které, zdá se, nemá se Spyrem vůbec žádné dočinění.

Těšit se můžeme na více než sto úrovní, vylepšený mechanismus odměňování a například nové cinematické záběry přímo ve hře, které by měly vyšperkovat hru k úplné dokonalosti. „Chceme zůstat co nejvěrnější odkazu původní trilogie,“ řekl Paul Yan z Toys for Bob. „Vložili jsme do naší práce spoustu lásky a vášně a máme z ní stejný pocit, jako jsme měli ze série před dvaceti lety. Přesto působí svěžím dojmem,“ dodal.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama