Firmware Switche ukrývá retro tajemství
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Firmware Switche ukrývá retro tajemství

Firmware Switche ukrývá retro tajemství

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

18. 9. 2017 09:44
Reklama

Zdá se, že dříve představená on-line služba Nintenda Switch může mít zajímavý předvoj, neboť v současnosti odhalili zvídaví fanoušci tajemství, jež se skrývá ve firmwaru této konzole. To má podobu plnohodnotného titulu z éry NES.

A právě klasiky z dřívější doby budou v rámci on-line služby Nintendo Switch Online nabízeny jako bonus předplatitelům, jedna taková se však zdá být ve firmwaru ukrytá již nyní. Zda to však souvisí s plánovaným spuštěním služby či nikoli, to zatím nevíme jistě.

Jde o titul jménem Golf (schovaný příhodně v souboru jménem „flog“), který pochází ještě z konzole NES, v tomto případě je však navíc obohacený o podporu dvou hráčů naráz a pochopitelně i s podporou moderních ovladačů Joy-Con.

Z menu konzole však tato vychytávka pustit v současnosti nelze, nebo prozatím alespoň hráči netuší, jak to možné je. Může se tedy klidně jednat o prostý a ještě v celé své kráse neodhalený easter egg, jenže stejně tak může jít i o nějaký pokus opuštěný v polovině vývoje. Jak to bylo doopravdy, to zkrátka nevíme a můžeme být jen zvědaví, zda na tento objev Nintendo nějakým způsobem oficiální cestou zareaguje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama