Video láká na Inpatient ze světa Until Dawn
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Video láká na Inpatient ze světa Until Dawn

Video láká na Inpatient ze světa Until Dawn

David Plecháček

David Plecháček

30. 8. 2017 08:29 2
Reklama

Možná ani před dvěma lety, když Until Dawn konečně vyšlo, natožpak ještě dříve, si mnoho z nás neuvědomovalo, jakou v nás zanechá i po letech stopu. Lidé Supermassive Games nás překvapili, a od té doby po nich chceme jediné - pokračování, které by nám dalo více téhož. Nejblíže mu mají tituly The Inpatient a Hidden Agenda, byť ani jeden z nich velikosti zmiňované předlohy nedosáhne.

Hidden Agenda bude totiž průkopníkem služby Playlink, která do hry zapojí více hráčů prostřednictvím chytrých telefonů, a i když by měla být hratelná i ve verzi pro jednoho, bude se jednat spíše o menší záležitost, a The Inpatient pro změnu vzniká speciálně pro VR, byť na rozdíl od Hidden Agenda na Until Dawn přímo navazuje, respektive mu přímo předchází.

Jestli i The Inpatient využije prvky rozhodování, nebo jestli se od hlavní série odkloní stejně jaku Rush of Blood, uvidíme už v listopadu. Příběh nás ale vrátí do starých známých míst – do Blackwood sanatoria. V Until Dawn se jedná o opuštěné místo, které slouží prazvláštním účelům, ale před šedesáti lety bylo středisko v plném rozmachu. A právě tehdy, v době, kdy se vše zdálo být v pořádku, se The Inpatient převážně odehrává.

Podle Simona Harrise ze Supermassive Games nám The Inpatient ještě více objasní několik historických událostí z těchto míst, nad rámec toho, co jsme se o sanatoriu dozvěděli v Until Dawn. Také naznačil, že se příběh bude odehrávat pomocí flashbacků, tudíž je otázka, kdo a kdy na daném místě bude. A třeba i koho tam potká.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama