Únik potvrdil Maria a Rabbids v jedné hře
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Únik potvrdil Maria a Rabbids v jedné hře

Únik potvrdil Maria a Rabbids v jedné hře

Pavel Makal

Pavel Makal

24. 5. 2017 12:13 1
Reklama

Zvěsti o tom, že se nejslavnější instalatér na světě potká v jedné hře s šílenými králíky od Ubisoftu, se prvně objevily už loni v listopadu. Na začátku tohoto měsíce jsme přinesli nové detaily, které pocházely od serveru Kotaku. A jak to vypadá, informace se zakládaly na pravdě.

Došlo totiž k dalšímu masivnímu úniku materiálů, které pocházejí přímo z interních prezentací hry. Na několika slidech je koncept hry poměrně obšírně popisován, pojďme se tedy podívat, co na nás Nintendo a Ubisoft chystá. Hra se bude jmenovat Mario + Rabbids: Kingdom Battle, tedy přesně tak, jak v minulosti uváděl anonymní zdroj Kotaku. Nemýlil se ale ani v dalších detailech.

K dispozici bude skutečně osm postav, kromě Maria to bude také Luigi, Yoshi a princezna Peach. Zbylí čtyři protagonisté jsou šílení králici, kteří si ale pro tuto hru propůjčili kostýmy zmíněných postav od Nintenda. Hra nabídne 4 prostředí, která budeme moci prozkoumávat, postavičky ale nebudeme ovládat přímo. Uniklý materiál zmiňuje, že místo toho budeme ovládat jakési či jakéhosi Tuttoria. Hra bude obsahovat logické puzzly, skryté bonusy a hráčům nabídne mírně pokřivený pohled na Mariův svět. Objevování má ale činit jen nějakých 35 % hratelnosti, ten zbytek pak připadá na tahové souboje.

Každý hrdina má mít svůj unikátní styl a schopnosti, dočkáme se týmových útoků, a dokonce vůbec poprvé v Mariově světě také zbraní, které navíc půjdou vylepšovat.  Každý svět by měl nabídnout sedm druhů nepřátel a bosse. Hru budeme moci hrát i v lokálním kooperativním režimu s kamarádem. Hra má bořit celou řadu konvencí. To se projeví jednak na stylu humoru, přítomnosti zmíněných zbraní a také třeba tím, že princezna Peach už není jen dámou v nesnázích, ale pořádně drsnou emancipovanou bojovnicí.

Neméně zajímavý je ale i plán, který Nintendo a Ubisoft předestírají na jednom ze slidů. Na E3 nás má hra překvapit, v průběhu června hodlají hráče i média přesvědčit, že stojí za pozornost a v srpnu či září už by měla být na trhu. Na titulu pracuje studio Ubisoft Paris ve spolupráci s Ubisoft Milan, hra využívá engine Snowdrop, který známe z The Division. Dohrání by nám podle informací mělo zabrat kolem 20 hodin. A asi nemá smysl zmiňovat, že tuhle hru si zahrajete jen na Nintendu Switch. Tak co si o tom všem myslíte? Dejte nám vědět v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama