Switch možná spojí Maria a šílené králíky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Switch možná spojí Maria a šílené králíky

Switch možná spojí Maria a šílené králíky

Pavel Makal

Pavel Makal

18. 11. 2016 15:21 1
Reklama

Na to, že se Nintendo rozhodlo do konce roku o své chystané konzoli Switch už nemluvit, točí se v posledním týdnu okolo nového zařízení celá řada zpráv. Samozřejmě jsou všechny oficiálně nepotvrzené, pocházejí však od zdrojů, které již v minulosti přinesly informace, které se následně ukázaly jako pravdivé. Výjimkou není ani ta následující.

Server Let’s Play Video Games už před několika dny odhalil možnou podobu startovního line-upu her pro Switch. Nyní k nim přibyl nový titul, který má být crossoverem mezi populárním Mariem a šílenými králíky ze série Rabbids. Na hře pracuje Ubisoft, jedná se podle všeho o tahové RPG a celý projekt nese pracovní název Mario RPG: Invasion of the Rabbids. Nad vývojem má podle zdrojů Nintendo udržovat bedlivý dohled, aby hra jednak stihla vydání nové konzole, zároveň ale naplnila představu společnosti o zobrazení Maria a dalších populárních postaviček z jeho univerza.

Příběh hry má být veskrze jednoduchý. Mariův svět postihne invaze neposedných králíků a hlavním záporákem nebude nikdo jiný, než Bowser, který na sebe vezme zbrusu novou podobu, poplatnou právě sérii Rabbids. Kromě toho, že se ve hře v menších rolích objeví celá plejáda známých tváří, ve skupině hrdinů bude mít prominentní místo Yoshi a zahrát si budeme moct i za jednoho z šílených králíků. I tato hra by se v lednu měla dočkat hratelné demoverze, kterou si budou moci vyzkoušet novináři. Zároveň bude obsahovat specifický quicksave systém, který umožní rychle uložit hru, když začne Switchi docházet baterka.

Součástí dema má být například prezentace vibrační funkce ovladačů JoyCon, které zavrní vždy, když do nich nebo z nich vyskočí zlotřilý králík. To má v hráči vzbudit pocit, že jeho systém je zamořen králíky a nikdy si nemůže být jist, kdy některý z nich začne manipulovat s hratelností. Zní to šíleně? Inu, Nintendo. Hra se má stát jedním ze základních kamenů prezentace nové konzolea má být veřejnosti představena jako výsledek spolupráce Nintenda a Ubisoftu, ačkoli hlavní podíl na vývoji má právě francouzská společnost.

Kromě této zběsilosti se ale objevily i zvěsti o tom, že by se Switch měl dočkat i portu nových Pokémonů, tedy dvojice verzí Sun a Moon. Projekt nese pracovní název Pokémon Stars a bude se odehrávat ve stejném světě, dostane však rozšířený obsah. Hráči by se tak konečně dočkali hry, ve které mohou Pokémony chytat nejen na cestách na handheldu, ale i z pohodlí velké obrazovky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama