EA oznámili lineup pro letošní akci EA Play
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EA oznámili lineup pro letošní akci EA Play

EA oznámili lineup pro letošní akci EA Play

Pavel Makal

Pavel Makal

24. 3. 2017 08:42 2
Reklama

Již na počátku ledna jsme se dozvěděli, že vydavatelství EA dá i letos přednost vlastní akci před konferencí na každoroční výstavě E3 v Los Angeles. Letošní EA Play se bude konat od 10 do 12 června v divadle a koncertní síni Hollywood Palladium. Již nyní se však dovídáme, jaké hry můžeme za několik měsíců na akci očekávat.

Sportovní fanoušci se mohou těšit na pravidelné přírůstky do každoročních značek. Samozřejmě uvidíme další díl fotbalové série FIFA, pravděpodobně i ve verzi pro Nintendo Switch. Objeví se ale také pochopitelně i Madden NFL 18 a NBA Live 18. Madden se letos vůbec poprvé dočká přechodu na engine Frostbite, který od loňského roku pohání i FIFU. Návštěvníci akce si všechny zmíněné hry budou navíc moci sami vyzkoušet na vlastní kůži. O u nás oblíbené sérii NHL a bojovce UFC však bohužel nepadlo ani slovo.

Jestliže virtuálnímu sportu příliš neholdujete, určitě vás zajímá, co dalšího má EA v rukávu. Letos na podzim vychází pokračování multiplayerové střílečky Star Wars Battlefront od studia DICE a i tento titul si budou hráči moci na showflooru osahat. Navíc v oznámení stojí, že se na akci představí také hratelná verze příštích Need for Speed. Série se po roční pauze vrací a doufejme, že od nevalně přijatého minulého dílu z roku 2015 načerpala dost sil a konečně se zas předvede v tom nejlepším světle.

Společnost EA slibuje, že tato pětice oznámených her nebude tím jediným, co se na akci objeví. Tím samozřejmě zavdává spekulacím o tom, že bychom se mohli dočkat i chystaného titulu z univerza Star Wars, na němž pracuje studio Visceral Games. Šušká se také o dalším pokračování RPG série Dragon Age, mimo to má EA díky svému programu EA Originals v portfoliu i takové hry, jako je Fe od vývojářů ze studia Zoink! nebo Sea of Solitude od německé firmy Jo-Mei Games. Na jaký z uvedených titulů se nejvíce těšíte vy? Dejte nám vědět v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama