Ubisoft představuje své hry pro Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft představuje své hry pro Switch

Ubisoft představuje své hry pro Switch

Pavel Makal

Pavel Makal

13. 1. 2017 10:34 1
Reklama

Nintendo Switch konečně má definitivní datum vydání a známe i jména některých her, které v následujících měsících na zařízení přistanou. Ačkoli je Ubisoft tradičním partnerem Nintenda, o němž často s úsměvem říkáme, že udržuje loajální přístup i v době, kdy už všichni další vydavatelé třetích stran vyskákali z potápějící se lodi, na dnešní konferenci se francouzská společnost neobjevila. I tak ale vydala alespoň prohlášení o tom, jaké hry si na Switchi v brzké době zahrajeme.

Už v minulosti Ubisoft uvedl, že na Switch přinese nový díl své oblíbené taneční série Just Dance. Nyní ale víme, že si společně může zatančit až šest hráčů, a to buď za pomoci ovladačů Joy-Con, nebo skrz mobilní aplikaci Just Dance, která promění váš telefon v další ovladač. Just Dance 2017 bude launchovým titulem pro Switch, potenciální majitelé si tedy zahrají již v březnu.

Dalším, poněkud překvapivým titulem, je port Rayman: Legends s podtitulem Definitive Edition. Hra, která se pyšní překrásným výtvarným zpracováním a nemalou porcí humoru, je zároveň skvělou skákačkou a verze pro Switch by kromě veškerého v minulosti dostupného obsahu měla přinést i nějaká nová překvapení. O těch ale zatím nevíme vůbec nic.

Posledním členem trojice je Steep, simulátor zimních sportů, který Ubisoft vydal v prosinci a v naší recenzi si od Davida vysloužil nadprůměrné hodnocení 4/5. Přesto se ale jedná o spíše nevýrazný titul, jemuž by přítomnost na nové konzoli od Nintenda mohla přinést velmi potřebnou pozornost. Docela dost nás mrzí, že se na prezentaci ani slovem nikdo nezmínil o Beyond Good & Evil 2, o němž se spekulovalo jako o potenciální časové exkluzivitě pro Switch. Nepotvrdily se ani dohady o možném crossoveru Maria s šílenými králíky Rabids. O Switchi toho ale v příštích týdnech určitě uslyšíme ještě hodně, třeba se zrovna tyhle hry někde vyloupnou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama