First person kamera sluší i Resident Evilu 1
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka First person kamera sluší i Resident Evilu 1

First person kamera sluší i Resident Evilu 1

Jiří Bigas

Jiří Bigas

9. 1. 2017 15:59 1
Reklama

Jak by vypadal první Resident Evil z roku 1996, kdyby se některý z budoucích remaků rovněž rozhodl vyměnit klasickou kameru za perspektivu první osoby? To můžete zjistit díky novému videu od jednoho z šikovných fanoušků.

Připomeňme, že autoři novinky z Capcomu obhajují změnu perspektivy větším ponořením do děje a slibují, že jinak bude sedmý díl podobnější těm klasickým víc, než si myslíme. Rod Lima se rozhodl zjistit, jak by to vypadalo, kdyby se skutečně první díl hrál stejně jako sedmička nebo kultovní demo PT. Prototyp vytvořil v programu Blender a jeho počin rekapituluje první kroky v nechvalně proslulém sídle.

I když má video jen necelé dvě minuty a působí hodně roztřeseně, můžeme si z něj udělat docela dobrou představu, jak by first person nebo dokonce VR Resident 1 vypadal a fungoval. Samotný Rod Lima zdůrazňuje, že nejde o hratelnou ukázku většího projektu, šlo prostě o experiment. Už dříve zkoušel něco podobného s Resident Evilem 2. A když už jsme u jeho tvorby, zajímat by vás mohlo i listopadové video, v němž si s jeho pomocí Claire Redfield střihla roli ve videoklipu Thriller ke stejnojmenné písni Michaela Jacksona.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama