HW nároky Andromeda odhalí příští měsíc
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka HW nároky Andromeda odhalí příští měsíc

HW nároky Andromeda odhalí příští měsíc

Jiří Bigas

Jiří Bigas

6. 1. 2017 09:12 4
Reklama

Aaryn Flynn z BioWare na Twitteru prozradil, že bychom se už v únoru měli dozvědět, jaké hardwarové požadavky bude mít PC verze Mass Effectu Andromeda. Pokud jde o multiplayer, o něm nám autoři podle Flynna prozradí více už “brzy”.

Tím ale výčet novinek nekončí. Aaryn Flynn slíbil, že vývojáři podobně jako v případě hry Dragon Age: Inquisition ještě těsně před vydáním ukážou nějaký delší úsek ze hry o délce přibližně 15 minut. Mac Walters pro změnu prozradil, že v Andromedě budou hráčům k dispozici všechny speciální schopnosti, namísto toho, aby byly omezeny na základě zvolené třídy.

Pokud byste stále neměli nového Mass Effectu dost, nezoufejte. Na kanálu BioWare na YouTube se objevilo video, jehož prostřednictvím se můžete blíže seznámit s dabéry sourozenců Ryderových. Přibližně dvouminutové povídání by vás mohlo pobavit. Svůj hlas hlavním postavám propůjčí Tom Taylorson a Fryda Wolff. Oba mají na kontě několik herních dabingů. A dokonce už se při práci potkali. Tom Taylorson daboval Octodada ve stejnojmenné hře a Fryda Wolff jeho dceru Stacy.

Za zmínku ještě stojí informace, že vaši společníci vás budou v Andromedě vždy následovat, zatímco se budete pohybovat světem, a nebudou se objevovat jen během soubojů, jak se spekulovalo na Twitteru na základě bůhvíčeho. Fanoušky o tom ujistil Ian S. Frazier z BioWare. Ten slíbil i to, že bude možné plynule a libovolně na PC přecházet mezi gamepadem a myší s klávesnicí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama