BioWare hráčům nadělí Mass Effect 2 zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka BioWare hráčům nadělí Mass Effect 2 zdarma

BioWare hráčům nadělí Mass Effect 2 zdarma

Jiří Bigas

Jiří Bigas

20. 12. 2016 15:31 18
Reklama

Vývojáři ze studia BioWare spadající pod křídla EA na Twitteru lákají na vánoční akci při níž se podobně jako Ubisoft podělí v následujících pěti dnech o nějaké pěkné dárky. A hned ten první má stát za to!

Akce má odstartovat za několik hodin, většina lidí zprávu interpretuje tak, že se můžeme těšit na pět her zdarma, ale to se zdá snad až příliš optimistické. My bychom se drželi při zem (ale rádi se necháme vyvést z omylu) a doufali v nějakých pět dárků, mezi nimiž by se mohla objevit jedna dvě hry.

A tou první má být Mass Effect 2. Konkrétně verze pro PC, která dokonce obsahuje českou lokalizaci. Bezplatná edice by měla být ke stažení v Originu na tomto místě. Zatím se zde prodává za 10 eur, ale určitě stránku bedlivě sledujte.

Přítomnost Mass Effectu naznačili jednak samotní vývojáři tématický obrázkem na Twitteru, hlavně ale už dočasně zdarma byl, ale všimlo si toho jen pár nejrychlejších šťastlivců. Zřejmě se však jednalo o chybu a někdo vypustil hru předčasně.

S ohledem na to, že příští rok vychází netrpělivě očekávané pokračování s podtitulem Andromeda dává výběr dárku dobrý smysl. Mass Effect 2 bývá mnoha fanoušky považován za nejlepší z celé série. V pokračování se autoři vyvarovali chyb z prvního dílu, ale současně ještě neudělali tolik dvojsečných zásahů jako později ve trojce. Výborně hodnocená hra vyšla v lednu 2010 na PC a X360 a o rok později také na PS3.

Připomínáme, že v jiném bezplatném programu od EA nazvaném On the House je stále k dispozici zdarma klasika Dungeon Keeper.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama