Co obsahuje season pass pro Watch Dogs 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Co obsahuje season pass pro Watch Dogs 2

Co obsahuje season pass pro Watch Dogs 2

David Plecháček

David Plecháček

3. 11. 2016 12:10
Reklama

Někteří tvrdí, že nad DLC před vydáním své hry nepřemýšlí. Někteří ale před vydáním zveřejňují informace o svém season passu, cenu, a detailní plán toho, co nás čeká. A co nám Ubisoft za cenu 40 dolarů (tisíc korun) vlastně nabízí?

Plán DLC hovoří o třech velkých rozšířeních. První z nich se jmenuje T-Bone Content Bundle, ve kterém se převtělíme do role legendárního hackera Raymonda „T-Bone“ Kenneyho. Větším lákadlem ale bude především nová vyšší obtížnost pro co-op, která hráče postaví proti novým typům nepřátel a proti jejich silnějším zbraním.

Druhé DLC nese název Human Conditions. V tomto případě znamená nový obsah nové hodiny zábavy ve třech nových sériích misí, v tzv. World stories, ve kterých bude hráč prozkoumávat největší skandály San Francisca a tamního high-tech průmyslu. Jak už název napovídá, budeme zkoumat zneužívání vědeckých a medicínských vynálezů. Kromě toho DLC nabídne elitní co-op misi, která vás vystaví dalšímu typu nepřítele. Jammer, jak se nazývá, je vybaven speciální technologií, která mu pomáhá vypátrat a následně zneškodnit hráče, totiž vás.

Poslední rozšíření se jmenuje No Compromies, a Marcuse vystaví pletkám s ruskou mafií. Opět obsahuje i obsah pro kooperativní hraní, a to celý nový mód, Showd0wn, ve kterém přežijí jen ty nejlepší.

Kromě toho season pass nabídne dva menší balíčky Root Access Bundle a Psychedelic Pack, jehož obsahem jsou nová vozidla, nové oblečení, skiny anebo zbraně. Všechen obsah sezónního balíčku obdrží pochopitelně i hráči, kteří si koupí Watch Dogs 2 Gold Edition. Celá hra pak vychází 15. listopadu na PS4 a Xboxu One, 29. listopadu pak na PC. Dodatečný obsah ze season passu dorazí na PS4 s třicetidenním předstihem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama