Castlevania na Unreal Engine 4 vychází
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Castlevania na Unreal Engine 4 vychází

Castlevania na Unreal Engine 4 vychází

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

11. 10. 2016 15:13 1
Reklama

Už od začátku roku kolují informace o fanouškovském remaku Castlevanie, který měl vzniknout za pomoci Unreal Engine 4. Do jeho přípravy se pustil Dejawolfs a první obrázky a informace naznačovaly, že mu pod rukama vzniká něco hodně zajímavého. Výsledek jeho práce nyní můžete posoudit sami.

Dejawolfs pracoval usilovně téměř rok a první level z jeho remaku nabízí zcela zdarma. Stáhnout si jej můžete z jeho vlastních stránek, přičemž vám díky přívětivé velikosti necelých 500 MB stažení rozhodně nezabere příliš času.

Avšak s rukou na srdci vám spolu s ostatními doporučujeme, abyste neotáleli, hra totiž vypadá až příliš dobře a je klidně možné, že se ozvou právníci z Konami, aby byl obsah odstraněn. I přes to, že Dejawolfs nepoužil žádné původní assety a všechno – snad kromě rozložení interface – vytvořil zcela od nuly.

Po vydání první úrovně navíc Dejawolfs přešel k přípravám druhé, z níž už stačil uvolnit první videa. Ještě před stažením tak můžete nakouknout, co vás čeká a do jaké míry se remake odklání či naopak přiklání k původní hře.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama