NHL 17 předpovídá vítěze Stanley Cupu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka NHL 17 předpovídá vítěze Stanley Cupu

NHL 17 předpovídá vítěze Stanley Cupu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

7. 10. 2016 10:02
Reklama

EA Sports už tradičně přicházejí s předpovědí, kdo ovládne tentokrát sezónu NHL. S využitím nového ročníku populární herní série dospěli k tomu, že Nashville Predators porazí ve finále Montreal Canadiens.

GameSpot připomíná, že na rozdíl od amerického fotbalu a Madden NFL má NHL mnohem méně úspěšných předpovědí na kontě. Simulace vítěze Stanley Cupu selhala poslední tři roky v řadě za sebou. Loni EA Sports pohár přiřkli týmu Washington Capitals, ale nakonec nejslavnější hokejovou soutěž ovládli tučňáci z Pittsburghu.

O rok dříve se měl vítězem stát podle simulace Anaheim, ale slavný pohár nakonec zvedli nad hlavu hráči Chicago Blackhawks. A namísto Boston Bruins se sezónu předtím radovali z vítězství hokejisté Los Angeles Kings.

Tentokrát NHL 17 tvrdí, že Predators ovládnou západní konferenci a ze ziskem 110 bodů zamíří do playoff. V šestém finálovém zápase pak udolají Canadiens. Švédský útočník Filip Forsberg má vybojovat Conn Smythe Trophy, cenu pro nejužitečnějšího hráče playoff s 26 body, které nasbírá během vyřazovacích zápasů.

Simulace NHL 17 předpověděla i všechny další vítěze hlavních individuálních trofejí, jejichž kompletní seznam najdete na stránkách hry. Stejně tak jako další podrobnosti k výsledkům a průběhu simulované sezóny. Jak už bylo řečeno, u amerického fotbalu mají EA Sports s podobnými předpověďmi více štěstí. Titul Madden NFL 15 správně uhodl vítěze i přesné skóre finálového zápasu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama