Ve Sniper Elite 4 bude vaším cílem opět Hitler
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ve Sniper Elite 4 bude vaším cílem opět Hitler

Ve Sniper Elite 4 bude vaším cílem opět Hitler

Jiří Bigas

Jiří Bigas

21. 9. 2016 08:29 7
Reklama

Vývojáři ze studia Rebellion se vytasili s novým trailerem na Sniper Elite 4. Lákají nás na nové stealth prvky, nové takedowny a ještě naturalističtější rentgenové kill cams, za které by se nemusela stydět ani série Mortal Kombat. Pokud si hru předobjednáte, můžete se navíc těšit na další speciální misi s Adolfem Hitlerem nazvanou Target Führer a nové skiny pro vaši zbraň.

Série Sniper Elite nepatří mezi ty úplně nejzářivější značky, ale těší se právem zasloužené pozornosti, protože je z ní cítit upřímná snaha vývojářů vyrobit dobrou hru a zlepšovat ji s každým dalším dílem. Rebellion koneckonců nejsou žádní zelenáči. Tohle studio má na kontě třeba sérii Alien vs Predator.

Po Sniper Eliite 4 už pár měsíců zvědavě pokukujeme a nová upoutávka nás ujistila, že bychom se měli o hru zajímat dál. Autoři slibují osvědčený mix stealthu, ostřelování a akce na krátkou vzdálenost. To vše v neokoukaných italských kulisách roku 1943, kam se hra stěhuje z rozpálené Afriky. Hezké je i to, že s návratem do Evropy vývojáři nezanevřeli na tradici speciálních a lehce kontroverzních misí, kde je vaším cílem samotný Adolf Hitler.

I tentokrát jde o bezplatný bonus pro ty, kteří hru včas předobjednají, ale nepochybujeme, že se jí stejně jako v minulosti nakonec formou DLC dočkají za poplatek i ostatní hráči. V misi Target Führer se Vůdce tentokrát zřejmě vydá na inspekci tajné ponorkové základy ve Středomoří, která ohrožuje spojenecké lodě. Coby sniper Karl Fairburne máte zlikvidovat velitele základny, nicméně zjistíte, že ten už je po smrti, a vaším cílem se tak stane sám Führer. V misi pro jednoho až dva hráče musíte zlikvidovat ponorkovou základnu i Hitlera jedním z mnoha slibovaných způsobů.

Sniper Elite 4 vychází 14. února na PC, PS4 a Xboxu One. Autoři tvrdí, že čtvrtý díl nabídne dosud nejrozmanitější prostředí v celé sérii, což je chvályhodný cíl, protože v minulosti bývaly kulisy po pár hodinách trochu stereotypní. Herní svět má byt také větší než kdykoli dřív. Těšit se můžeme na prosluněná přímořská městečka, temné lesy, horské kláštery i nacistické pevnosti. Vůbec poprvé se nemusí vývojáři ohlížet na omezení hardwaru minulé generace konzolí a slibují grafiku v rozlišení 1080p i na konzolích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama