Titanfall v karetní podobě míří na mobily
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Titanfall v karetní podobě míří na mobily

Titanfall v karetní podobě míří na mobily

Pavel Makal

Pavel Makal

13. 9. 2016 09:36
Reklama

Titanfall, to nejsou jen roboti, střelba, výbuch a akce. Dle včerejší tiskové zprávy totiž vývojáři z Respawn Entertainment spojili síly s firmami Nexon a Particle City, aby svou populární značku přenesli i na mobilní zařízení. A to v podobě, kterou byste asi nečekali. Titanfall: Frontline je totiž karetní hra ve stylu Heartstone.

Půjde o strategickou hru, ve které se ujmete role velitele celé brigády. Následně se pustíte do bojů s ostatními hráči v reálném čase. K úspěchu vám dopomohou kombinace pilotů, titánů a takzvaných Burn karet, které vám poskytnou nejrůznější bonusy. Kartičky si budete moci dále vylepšovat a skládat vlastní balíčky dle zvolené taktiky. Podle slov autorů si hra i přes svou žánrovou příslušnost uchovává klíčové vlastnosti Titanfallu, zejména bezbřehou intenzitu soubojů.

Není bez zajímavosti, že Frontline není posledním titulem, který má značku Titanfall dostat i na mobilní zařízení. Spolupráce s Nexonem a Particle City má trvat příštích několik let a přivést k životu další hry z tohoto univerza. Podle Vince Zampelly, šéfa Respawn Entertainment, nyní značka vstupuje do zvlášť vzrušujícího období. Nejen že se chystá plnohodnotné pokračování, ale spolupráce s mobilními vývojáři umožní fanouškům po celém světě vychutnat si svou oblíbenou značku i na cestách.

Upřímně, umístit do prostředí Titanfallu karetní hru by nás až dosud vůbec nenapadlo. Pokud ale bude opatřena kvalitními herními mechanismy a nepůjde jen o marketingový přílepek, nýbrž o plnohodnotný titul, necháme se rádi poučit o svém omylu. Titanfall 2 dokázal proměnit hned 24 ocenění z celkových 49 nominací na letošní E3. Jeho předchůdce byl zas nejoceňovanější hrou E3 2013 a podle serveru Metacritic se jedná o třetí nejlépe hodnocenou hrou pro Xbox One z roku 2014.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama